Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-10-16, 22:46
Ależ mnie wkurwiają takie pomioty które wykorzystują wielkie symbole religijne do robienia sobie żartów w taki sposób...
To nie do Ciebie Szczepan, tylko do tego, kto to zrobił - żeby nie było...
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Ależ mnie wkurwiają takie pomioty które wykorzystują wielkie symbole religijne do robienia sobie żartów w taki sposób...
To nie do Ciebie Szczepan, tylko do tego, kto to zrobił - żeby nie było...
A ja popieram Pawulona i juz rozmawiałem ze Szczepanem żeby unikał takich publikacji na tym forum
Gdyż narusza to moje Konstytucyjne prawo do poszanowania uczuć religijnych i wiary.Myślę że to wystarczy
Nie chodzi o konstytucje, ale to troche niesmaczne było..
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
W tym roku nasza kadra rozegra w roli gospodarza trzy spotkania eliminacyjne do mistrzostw świata w 2010 roku w RPA - 1 kwietnia z San Marino, 5 września z Irlandią Północną oraz 14 października ze Słowacją. Gdzie? Przez przygotowania stadionów do finałów mistrzostw Europy w 2012 roku obiekt miejski przy ul. Twardowskiego w Szczecinie stanął przed pewną szansą.
Istnieje ogromne prawdopodobieństwo, że gdyby udało się poprawić większość z mankamentów, przez które od lat nie gościmy reprezentacji Polski w ważnym meczu, to Szczecin dostałby prawo organizacji któregoś z wymienionych spotkań eliminacyjnych. 20 tysięcy widzów na trybunach - to jest argument, który mógłby przeważyć na korzyść obiektu przy ul. Twardowskiego.
Rok studiów: II
Wysłany: 2009-01-07, 17:40
El. MŚ: podjęto decyzję ws. meczów kadry Beenhakkera
Zarząd Polskiego Związku Piłki Nożnej podjął decyzję o miejscu rozegrania dwóch spotkań eliminacji piłkarskich mistrzostw świata. Mecz z San Marino (1 kwietnia) Polacy zagrają w Kielcach, a z Irlandią Północną (5 września) - w Szczecinie.
- Wszystko zależy oczywiście od tego czy obiekty w obu miastach będą spełniały wszelkie wymogi UEFA - wyjaśnił rzecznik PZPN Andrzej Strejlau.
Reprezentacja rozpocznie sezon zgrupowaniem w portugalskim Algarve. Na 11 lutego zaplanowano towarzyski mecz z Walią, w którym drużyna narodowa wystąpi w najsilniejszym składzie. Wcześniej, także w Portugalii, zespół złożony z piłkarzy występujących w polskich klubach zmierzy się z Litwą.
28 marca w Belfaście Polacy zagrają w eliminacjach MŚ z Irlandią Północną.
--------
No to już wiemy na który najbliższy mecz wszyscy idziemy. Jeśli włożą kilka mln zł w stadion w co nie chce mi się zbytnio wierzyć.
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2009-01-08, 00:11
pogononline.pl napisał/a:
Informację tą potwierdził naszemu serwisowi prezes Zachodniopomorskiego Związku Piłki Nożnej, Jan Bednarek: - Obradujący dzisiaj zarząd PZPN wyznaczył Szczecin do organizacji tego spotkania. Jestem już po rozmowach z wiceprezydentem Szczecina, który ogromnie ucieszył się słysząc te wieści. Już wkrótce mamy nadzieję zawiązać komitet, który będzie odpowiedzialny za organizację tego spotkania. Jestem dobrej myśli! Przez te 8 miesięcy uda nam się dostosować stadion do wymogów UEFA!
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum