Pierwsza polowa calkiem fajna, druga wrecz odwrotnie. Kosa jako tako blysnal, reszta nie za bardzo. Gdyby Kuszczak zrobil jeden krok do przodu, to bylby najjasniejsza postacia naszej druzyny, a tak szybko zgasnal
Jak ja to lubie.
bo za ciepło
bo za zimno
bo trawa zielona
bo za sucho
bo za mokro
zbyt wietrznie
bo za parno
bo Kosowskiemu fryzura się popsuła
To nawet Actimele się tak nie tłumaczą po porażce
Chociaż troche to tłumaczenie z murawą do mnie trafia, bo zauważyłem, że Rumuni biegali tylko po tych lepszych fragmentach trawy. Te gorsze przeskakiwali.
Rok studiów: IV
Wysłany: 2010-03-02, 22:22
Znamy już wyjściowy skład na mecz Polska - Muraszko:
Tomasz Kuszczak - Marcin Kowalczyk, Kamil Glik, Michał Żewłakow, Dariusz Dudka - Jakub Błaszczykowski, Rafał Murawski, Radosław Majewski, Ludovic Obraniak, Sławomir Peszko - Robert Lewandowski.
Jak dla mnie to kolejna kompromitacja ze strony PZPN-u Stroje bardziej przypominają mi barwy reprezentacji II Rzeszy a nie Polski Czym jeszcze zaskoczą nas "leśne dziadki"?
Wysłany: 2010-03-03, 14:05
Podobno innym reprezentacjom Nike też zgotowała niespodziankę w postaci strojów nienawiązujących do barw państwowych. No cóż, gorszych strojów od tych sprzed ok 10 lat, kiedy graliśmy w strojach a'la "czarne koszule" mieć nie możemy;p
P.S Jak patrze na te rękawy to przypomina mi się dym z Vancuver odnośnie strojów naszych biathlonistów/biathlonistek
[ Dodano: 2010-03-03, 14:05 ]
W sumie kto by nie chciał żyć w Monaco?;p
Rok studiów: II
Wysłany: 2010-03-03, 15:36
Ja w tym widzę znowu wpływy lewactwa z UE oraz z NWO, pragnących dokonać unifikacji ludności na świecie pozbywając się ichniejszych korzeni narodowych .
Ja w tym widzę znowu wpływy lewactwa z UE oraz z NWO, pragnących dokonać unifikacji ludności na świecie pozbywając się ichniejszych korzeni narodowych .
Ooo!Słuszne spostrzeżenie że sam na to nie wpadłem
Brawo za czujność! Wróg nie śpi,on ciągle czyha!
Rok studiów: II
Wysłany: 2010-03-03, 21:27
Chciałbym podziękować kibicom Legii za to, że dzięki swoim przyśpiewkom nie dali mi przysnąć oglądając ten żenujący mecz. Prowadzimy tylko dzięki temu, że ci Bułgarzy są importem sprowadzeni z paraolimpiady. Gdyby na miejscu Błaszczykowskiego znalazłby się taki Peszko, to byłoby po zerze, podobnie jak każdy inny zawodnik na miejscu Błaszczykowskiego nie dałby rady tak strzelić, no może jedynie Ludwiczek. I nie byłoby Laguny Beach.
Wkurwiają mnie już te teksty, że mamy czas do Euro - nie nie mamy czasu. Kadra to jest zaszczyt, a nie odrabianie pańszczyzny jak się stadion i koszulki nie podobają to niech grają bez koszulek i w Himalajach. Mecz był bardziej nudny niż niejeden mecz polskiej ekstraklasy. A poziom ? hmm potykający się zawodnicy ? brak wymiany piłek, obrona do dupy -Kowalczyk do zmiany, może przydałaby mu się wycieczka z mydłem do więzienia, to by zapierdalał, chłopak gra tak jak ja grałem na meczu Actimeli. Na miejscu Smudy bym ich tam w szatni porządny oklep dał. Po drugiej połowie się niczego dobrego nie spodziewam, no ale tak czy siak to i tak wina murawy podziurawionej jak ukraińskie drogi oraz koszulek z lumpeksu.
I jeszcze Engel jest podjarany ? Przecież na tym meczu w ogóle nie było biegu, w ogóle jakieś nieporozumienie. Berbatov Berbatov Berbatov...
Ostatnio zmieniony przez Adm 2010-03-03, 22:48, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-03-03, 22:47
No aż tak źle Salamandro plamista nie było. Parę ciekawych akcji nasi zawodnicy przeprowadzili a druga bramka była zaje***ta.
Jeżeli już ktoś mnie denerwował to Peszko psujący wszystkie akcje jakie miał i Majewski, który grał jakby debiutował w kadrze, bardzo nieporadnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum