Strona główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Polska - Eliminacje do MŚ
@Adm 

Rok studiów: II
Wysłany: 2009-10-30, 22:57   

Co do pani rzecznik, to pytanie tendencyjne. Najmłodsi nic nie wskórają, skoro na najwyższym szczeblu pasą się stare świnki, a statut związku ma swoje podłoże komunistyczne.

pio88tr 

Wysłany: 2009-10-30, 23:00   

szlemiel napisał/a:
Powiedzmy, ze tutaj: http://www.plotek.pl/plot...ikiem_PZPN.html jak Wam sie podoba nowa pani Rzecznik? :)

Ładna mnie tam się podoba :)

szlemiel napisał/a:
I swoja droga jak Wam sie podoba kadra Smudy?

Zamiast Szczęsnego,powołałbym Załuske no i R.Majewskiego. Nie powołałbym Rogera a w jego miejsce Grosik

Acik 

Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-10-30, 23:16   

szlemiel napisał/a:
jak Wam sie podoba nowa pani Rzecznik?

Fajna dupa z twarzy.

szlemiel napisał/a:
I swoja droga jak Wam sie podoba kadra Smudy?

Petasza mi brakuje w tej kadrze ;D ;D ;D ;D ;D

szlemiel 

Wysłany: 2009-10-31, 00:34   

Bramkarze: Kowalewski, Kuszczak

Obroncy: Golanski, Kowalczyk; Glik, Glowacki, Sadlok, Zewlakow; Brozek, Garncarczyk

Pomocnicy: Blaszczykowski, Peszko; Lewandowski, Murawski, Obraniak, Roger; Kosowski, Grzelak

Napastnicy: Brozek, Jelen, Grosicki, Lewandowski

Powiedzmy cos takiego ;) Zamiast kontuzjowanego Fabianskiego jest Kowalewski.

[ Dodano: 2009-10-31, 11:02 ]
W zwiazku z kontuzja Glowackiego w jego miejsce powolalby Bosackiego. Mam nadzieje, ze pozostali zawodnicy sa w pelni sil, choc uczciwie sie przyznam, ze nie za bardzo sie orientuje :P

[ Dodano: 2009-10-31, 11:07 ]
W kregu mojego zainteresowania bylby Rzezniczak, Kokoszka, Piszczek, Majewski, Janczyk czy Malecki, ale ilosc miejsc w kadrze jest limitowana :P

Acik 

Wysłany: 2009-11-02, 16:25   

Trener bramkarzy Legii został wybrany przez Franciszka Smudę do sztabu szkoleniowego reprezentacji Polski. Nowy selekcjoner wybrał pracującego w Legii od kilku lat Dowhania na trenera bramkarzy. Dowhań, pod którego okiem spore postępy zrobili Kowalewski, Boruc, Fabiański i Mucha będzie łączyć obowiązki związane z reprezentacją z pracą w Legii.

Asystentem Franciszka Smudy będzie 74-krotny reprezentant Polski, Tomasz Wałdoch. Dyrektorem kadry zostanie Marek Koźmiński.

Czyli o bramkarzy możemy być spokojni...(L) ;D

#The Hoff 

Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2009-11-02, 20:02   

Dowhań to najlepszy fachowiec od bramkarzy w Polsce a kto wie czy nie w Europie ;] Super ,że Franek wziął go do swojej ekipy. Tylko ten kombinator i cwaniaczek Koźmiński mi nie pasuje ale cóż, chcieliśmy odmłodzić ekipe i wziąc niedawnych reprezentantów to mamy :P Fajnie ,że jest Wałdoch.

szlemiel 

Wysłany: 2009-11-02, 20:23   

To sa poki co spekulacje. Mialbyc Wojtala, jest Waldoch. Kozminski nie pasuje, ale on sie zna na tych klockach i to za nim przemawia, choc tak jak Damian wolalbym kogos innego. Pomysl z Lubanskim wcale nie byl glupi.

#The Hoff 

Wysłany: 2009-11-02, 21:24   

Od wczoraj media w Polsce informują, że jednym ze współpracowników Franciszka Smudy ma być Krzysztof Dowhań. Tymczasem sam zainteresowany ... nic o tym nie wie - informuje serwis legia.com.
- Każdy selekcjoner dobiera sobie współpracowników, ale póki co nic nie wiem o mojej nominacji. Spokojnie czekam i nie ekscytuję się tym. Wiem, że ostatecznego wyboru dokona trener Franciszek Smuda i wątpię, żeby sugerował się głosem mediów - powiedział.

- Nie wiem skąd się wziął szum medialny. Informacja o mojej rzekomej nominacji dotarła do mnie z prasy i telewizji. Nie wiem kto podał tę informację, ale na razie nie otrzymałem żadnego sygnału od osoby zainteresowanej - powiedział.

Acik 

Wysłany: 2009-11-04, 16:49   

Nie Krzysztof Dowhań, a Jacek Kazimierski będzie trenerem bramkarzy reprezentacji Polski w dwóch najbliższych meczach towarzyskich z Rumunią i Kanadą, które zaplanowano na 14 i 18 listopada tego roku. Asystentem Franciszka Smudy na te mecze będzie Tomasz Wałdoch.
Gazeta Wyborcza przed dwoma dniami podawała, że trenerem bramkarzy reprezentacji Polski będzie pracujący w Legii Krzysztof Dowhań

pio88tr 

Wysłany: 2009-11-14, 22:41   

No i co...wielkim G!!
Jest Franek ale nic się nie zmieniło! Najlepsi na boisku..Kosa,Żewłakow i Kowalczyk! Tragiczny występ Kuby i Ludo! Przy odrobinie szczęsia pokonamy Kanadę 1-0(która przegrała 3-0 z Macedonią) i będzie święto,a Franek będzie cudotwórcą =P

@Adm 

Rok studiów: II
Wysłany: 2009-11-14, 22:43   

Zagłębie zaczęło grać smudowską taktyką dopiero po 4 meczach także radzę trochę cierpliwości i pokory, bo czasu mamy aż trzy lata.

pogonifan 

Rok studiów: 2
Wysłany: 2009-11-14, 23:04   

Najlepsze na tym meczu było ... boisko. Mam pretensje do Rumunów, że zgodzili się grać na takim klepisku, w ogóle na takim stadionie.
PZPN sam sobie dołek kopie takimi akcjami.

pio88tr 

Wysłany: 2009-11-14, 23:25   

pogonifan napisał/a:
Najlepsze na tym meczu było ... boisko.

Boisko było takie samo dla wszystkich ;]
Zgodzę się,ze można było zagrać ten mecz choćby w Kielcach lub Lubinie,ale z tego co wiem to Rumunii chcieli za wszelką cenę chcieli grać w wa-wie żeby mieć łatwiejsze połączenie,czy coś tam...

#The Hoff 

Wysłany: 2009-11-15, 00:07   

No właśnie Rumuni sami nalegali by grac w Wa-wie.
Ja z ocenami sie wstrzymuje bo przypominam ,że Engel swój pierwszy mecz przegral 3-0 a Leo 2-0 także wszystko jeszcze sie może zmienić.

pio88tr 

Wysłany: 2009-11-15, 09:27   

Tyle że Leo i Jurek nie obiecali że w parę dni odmienią całkowicie oblicze reprezentacji ;)

Odpowiedz do tematu