Rok studiów: II
Wysłany: 2009-10-30, 22:57
Co do pani rzecznik, to pytanie tendencyjne. Najmłodsi nic nie wskórają, skoro na najwyższym szczeblu pasą się stare świnki, a statut związku ma swoje podłoże komunistyczne.
Powiedzmy cos takiego Zamiast kontuzjowanego Fabianskiego jest Kowalewski.
[ Dodano: 2009-10-31, 11:02 ]
W zwiazku z kontuzja Glowackiego w jego miejsce powolalby Bosackiego. Mam nadzieje, ze pozostali zawodnicy sa w pelni sil, choc uczciwie sie przyznam, ze nie za bardzo sie orientuje :P
[ Dodano: 2009-10-31, 11:07 ]
W kregu mojego zainteresowania bylby Rzezniczak, Kokoszka, Piszczek, Majewski, Janczyk czy Malecki, ale ilosc miejsc w kadrze jest limitowana :P
Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-11-02, 16:25
Trener bramkarzy Legii został wybrany przez Franciszka Smudę do sztabu szkoleniowego reprezentacji Polski. Nowy selekcjoner wybrał pracującego w Legii od kilku lat Dowhania na trenera bramkarzy. Dowhań, pod którego okiem spore postępy zrobili Kowalewski, Boruc, Fabiański i Mucha będzie łączyć obowiązki związane z reprezentacją z pracą w Legii.
Asystentem Franciszka Smudy będzie 74-krotny reprezentant Polski, Tomasz Wałdoch. Dyrektorem kadry zostanie Marek Koźmiński.
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2009-11-02, 20:02
Dowhań to najlepszy fachowiec od bramkarzy w Polsce a kto wie czy nie w Europie ;] Super ,że Franek wziął go do swojej ekipy. Tylko ten kombinator i cwaniaczek Koźmiński mi nie pasuje ale cóż, chcieliśmy odmłodzić ekipe i wziąc niedawnych reprezentantów to mamy :P Fajnie ,że jest Wałdoch.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
To sa poki co spekulacje. Mialbyc Wojtala, jest Waldoch. Kozminski nie pasuje, ale on sie zna na tych klockach i to za nim przemawia, choc tak jak Damian wolalbym kogos innego. Pomysl z Lubanskim wcale nie byl glupi.
Wysłany: 2009-11-02, 21:24
Od wczoraj media w Polsce informują, że jednym ze współpracowników Franciszka Smudy ma być Krzysztof Dowhań. Tymczasem sam zainteresowany ... nic o tym nie wie - informuje serwis legia.com.
- Każdy selekcjoner dobiera sobie współpracowników, ale póki co nic nie wiem o mojej nominacji. Spokojnie czekam i nie ekscytuję się tym. Wiem, że ostatecznego wyboru dokona trener Franciszek Smuda i wątpię, żeby sugerował się głosem mediów - powiedział.
- Nie wiem skąd się wziął szum medialny. Informacja o mojej rzekomej nominacji dotarła do mnie z prasy i telewizji. Nie wiem kto podał tę informację, ale na razie nie otrzymałem żadnego sygnału od osoby zainteresowanej - powiedział.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-11-04, 16:49
Nie Krzysztof Dowhań, a Jacek Kazimierski będzie trenerem bramkarzy reprezentacji Polski w dwóch najbliższych meczach towarzyskich z Rumunią i Kanadą, które zaplanowano na 14 i 18 listopada tego roku. Asystentem Franciszka Smudy na te mecze będzie Tomasz Wałdoch.
Gazeta Wyborcza przed dwoma dniami podawała, że trenerem bramkarzy reprezentacji Polski będzie pracujący w Legii Krzysztof Dowhań
No i co...wielkim G!!
Jest Franek ale nic się nie zmieniło! Najlepsi na boisku..Kosa,Żewłakow i Kowalczyk! Tragiczny występ Kuby i Ludo! Przy odrobinie szczęsia pokonamy Kanadę 1-0(która przegrała 3-0 z Macedonią) i będzie święto,a Franek będzie cudotwórcą
Najlepsze na tym meczu było ... boisko. Mam pretensje do Rumunów, że zgodzili się grać na takim klepisku, w ogóle na takim stadionie.
PZPN sam sobie dołek kopie takimi akcjami.
Boisko było takie samo dla wszystkich ;]
Zgodzę się,ze można było zagrać ten mecz choćby w Kielcach lub Lubinie,ale z tego co wiem to Rumunii chcieli za wszelką cenę chcieli grać w wa-wie żeby mieć łatwiejsze połączenie,czy coś tam...
Wysłany: 2009-11-15, 00:07
No właśnie Rumuni sami nalegali by grac w Wa-wie.
Ja z ocenami sie wstrzymuje bo przypominam ,że Engel swój pierwszy mecz przegral 3-0 a Leo 2-0 także wszystko jeszcze sie może zmienić.
Blaise Pascal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum