Spokojnie z tym Boeniszem. Swoja droga, chce grac, albo nie, a nie, ze potrzebuje czasu. Bo to nie okienko transferowe i zaczyna mnie powoli to wkurzac. Inna sprawa, ze tak naprawde nie wiadomo, czy on z przedstawicielami mediow rozmawial, bo kazdego jest inna informacja na jego temat.
Wysłany: 2009-11-10, 17:59
Cytacik:
Cytat:
Niech oni nie będą świętsi od papieża. Sami bazują na zawodnikach pochodzących z innych krajów, ostatnie mistrzostwo Europy młodzieżowców zdobyli dzięki obcokrajowcom. Jak się rozstawaliśmy z Sebastianem, to uścisnął mi dłoń i powiedział: trenerze, gram dla Polski -wyjawił Sumda w rozmowie z "Dziennikiem Gazetą Prawną". - Ja się czuję zwycięzcą. Niech Niemcy sobie walczą, mają prawo. Mówię wam, że Sebastian będzie grał u mnie - zakończył nowy selekcjoner reprezentacji Polski.
Wysłany: 2010-05-26, 17:35
PZPN kusi piłkarzy polskiego pochodzenia
Przedstawiciele PZPN spotkali się w Kolonii z młodymi piłkarzami polskiego pochodzenia, grającymi w klubach zagranicznych. Głównym celem rozmów było nakłonienie zawodników do gry w reprezentacji Polski - poinformował PZPN.
Na spotkanie przyjechało około dwudziestu piłkarzy z najlepszych klubów niemieckich i holenderskich. Ze strony PZPN w rozmowach uczestniczyli Włodzimierz Smolarek, Maciej Chorążyk oraz Marcin Dorna, trener reprezentacji U-16 i U-15.
Na spotkaniu obecny był również były reprezentant Polski Janusz Kowalik oraz Przemysław Tytoń, bramkarz grający na co dzień w holenderskim klubie Roda Kerkrade, który został powołany na rozpoczynające się właśnie zgrupowanie reprezentacji.
Młodzi gracze otrzymali upominki oraz koszulki meczowe reprezentacji Polski!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum