_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
_________________ "Dulce et decorum est pro partia morii"
"Oto widzę ojca swego,
Oto widzę matkę swoją,
Swoje siostry i braci.
Oto widzę długi szereg tych,
którzy byli przed nami.
Oto ich zew,
bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie "
Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-01-04, 20:36
Też wolę innych zawodników, ale nie można mu odmówić, że ta akcja nie jest piękna...bo jest wspaniała.
A Alessandro uwielbiam też od lat. Moją pierwszą sportową koszulką w życiu, którą dostałem, nie była wcale kogoś z Barcelony, ale właśnie jego...pierwsza lata podstawówki. Następna była Andreasa Moellera z Borussi
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Pierwsza bramka Smolarka dla angielskiej druzyny byla przedniej urody (?). Znak zapytania umiescilem w nawiasie, bo nie wiem, czy to bylo inteligentne uderzenie, czy nieudane podanie. Przedziwna bramka, az dziw, ze nikt o niej nie mowi w ten sposob.
Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-01-04, 23:29
No, no, Maximusie wrzuciłeś ładne podkręcone cudeńka, nie ma co...
NAdzieja w jego rodzicach...i trenerach ale pewnie wiecie bedzie gwiazda do 16 roku życia:D potem pierwszy wygrane mistrzostwa:D pierwsze piwo pierwszy gram towaru i poleci:D nawett tricki mu nie pomogą:D
_________________ "Dulce et decorum est pro partia morii"
"Oto widzę ojca swego,
Oto widzę matkę swoją,
Swoje siostry i braci.
Oto widzę długi szereg tych,
którzy byli przed nami.
Oto ich zew,
bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie "
Rok studiów: pierwszy
Wysłany: 2009-01-05, 21:49
JuVe napisał/a:
NAdzieja w jego rodzicach...i trenerach ale pewnie wiecie bedzie gwiazda do 16 roku życia:D potem pierwszy wygrane mistrzostwa:D pierwsze piwo pierwszy gram towaru i poleci:D nawett tricki mu nie pomogą:D
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum