Damian, ale nikt jemu nie kazal tu wracac. A jednak to zrobil.
Tak jak mowie, bardzo niejednoznaczna postac.
Tu tez jest i inna kwestia. Czy musimy oceniac czlowieka pod wzgledem dwoch kategorii: postac pozytywna i postac negatywna. Nie wszystko jest biale i czarne. Jak rowniez dla niektorych czarne nie jest czarne, a biale nie jest biale
Podolski naszego kraju nie bedzie juz reprezentowal, a na zmiane przepisow sie nie zanosi.
Jedno jest jasna - zaden z nich nie byl i nie jest prawdziwym Polakiem - akceptuje podwojne obywatelstwo, jednakze nie akceptuje reprezentowania na zewnatrz obcego kraju.
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-06-09, 12:31
Cytat:
Z reprezentacją Niemiec zdobyłem już dwa medale mistrzostw świata: srebrny w 2002 roku i brązowy dwa lata temu. To moim zdaniem olbrzymie sukcesy, o które z reprezentacją Polski byłoby bardzo trudno. Nie ma się co oszukiwać, z niemieckim zespołem łatwiej jest mi osiągać dobre wyniki, a to jest celem każdego piłkarza - zakończył Klose.
To o czym mowilem....wybor reprezntacji niemiec jest ukierunkowany checia osiagania sukcesow. W sytuacji gdy zwiazek z jednym i drugim krajem jest podobny,wybiera sie ten w ktorym mozna osiagnac wiecej. W zasadzie trudno im sie dziwic ;/
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Mirosław Orzechowski, były wiceminister edukacji chce, by Podolski i Klose stracili polskie obywatelstwo. - Wezwałem dziś rano Prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego do natychmiastowego wszczęcia procedur pozbawienia obywatelstwa polskiego tych osób, które występują w narodowych barwach obcych państw - mówi lider LPR.
Mirosław Orzechowski nie wymienia wprost nazwisk osób, którym polskie obywatelstwo trzeba zabrać. Ale łatwo się domyślić, bo na swój pomysł wpadł po wczorajszym meczu Polska-Niemcy. Chodzi o Lukasa Podolskiego i Miroslava Klose - Polaków grających w reprezentacji narodowej Niemiec.
- Polskie prawo nie przewiduje podwójnego obywatelstwa, musi zostać dokonane rozróżnienie prawne między dramatycznymi okolicznościami emigracji politycznych i zarobkowych w minionych latach, a występowaniem np. w sportowych reprezentacjach obcych państw - mówi Orzechowski. Jego zdaniem prezydent Lecha Kaczyński powinien natychmiast przystąpić do procedury pozbawienia ich obywatelstwa polskiego.
Wysłany: 2008-06-09, 13:11
Teraz to Orzechowski może mi ................. pocałować.
Raptownie po meczu sobie przypomniał, że w niemieckiej drużynie grają byli Polacy.
Te LPR-owiec gra na naszych uczuciach by sie wypromować.
Spokojnie ludzie, spokojnie jeszcze 4 lata i będziemy potęgą i o żadnych Pedalskich i klozetach nie będzimy pamiętać
[ Dodano: 2008-06-09, 14:36 ]
jebać cholerne PZPN, gdyby przyjeli Klosego i Podolskiego byłoby inaczej, oni twierdzili że w Polsce są talenty, kurwa mać widzę jakie to my mamy talenty ;/
Rok studiów: IV
Wysłany: 2008-06-09, 16:30
W tramwaju Ja, Pioter, Janko, Hubi przez 15 minut drogi darliśmy na całą pizde japy, sławiąc Polaków i jadąc Niemców
Miny ludzi w tramwaju i strach w ich oczach - bezcenne
[ Dodano: 2008-06-09, 18:24 ]
Szykujemy Promila na fajną dupe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum