Strona główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Mecz z Niemcami
@Adm 

Rok studiów: II
Wysłany: 2008-06-07, 23:32   

W Fifie 08 na maksymalnym poziomie (w nowej wersji znacząco podwyższono poziom i trzeba się nieźle nagłowić aby strzelić bramkę)
WYGRAŁEM Z NIEMCAMI 1:0 !!!!!!!! Krzynówek STRZELCEM GOLA DO BOJU POLACY :love: :dance:

pio88tr 

Wysłany: 2008-06-08, 00:57   

Panowie ja w Szczecinie będę o 15 więc tak na 16 może trochę po zamelduję się przy Galaxy w strefie kibica :D 3majcie dla mnie miejsce!!!Będę na pewno

Pawulon 

Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-06-08, 13:47   

Ballack chuj Ci na imię! Oh, Pedalski chuj Ci na imięęę, chujjjj Ciii na imięęęę
"We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."

Papa Midnite 

Wysłany: 2008-06-08, 13:50   

Musze wyznać Wam prawde chuj a każdego wieczoru kurwa

[ Dodano: 2008-06-08, 14:51 ]
:lol-above: :lol-above: :lol-above: :lol-above: :lol-above: :lol-above: :lol-above:

[ Dodano: 2008-06-08, 14:51 ]
cenzura jest wspaniała

Pawulon 

Wysłany: 2008-06-08, 13:59   

Wyznanie Ballacka na konferencji prasowej - chuj, ale najbardziej lubię, gdy kurwa
"We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."

jarzynaszef 

Wysłany: 2008-06-08, 21:43   Euro 2008: przegrany debiut, Podolski katem Polaków

Nie udał się debiut reprezentacji Polski w piłkarskich mistrzostwach Europy. "Biało-czerwoni" w swoim pierwszym meczu na tej imprezie ulegli w Klagenfurcie w spotkaniu grupy B Niemcom 0:2 (0:1). "Katem" naszej kadry okazał się urodzony w Gliwicach Lukas Podolski, który pokonał Artura Boruca dwukrotnie. Polak nie udało się zatem zrewanżować za porażkę 0:1 podczas MŚ 2006

Pawulon 

Wysłany: 2008-06-08, 21:47   

Nie jestem w stanie skomentować tego spotkania :( :( :(
Moje serce

kassinda 

Wysłany: 2008-06-08, 21:52   

co tu komentować... gra beznadziejna... niewykorzystane sytuacje. kiepska gra krzynówka który cały czas chybiał... smolarka nie było widać na boisku... no cóż Polak strzelił bramkę... był nim Podolski

@Adm 

Wysłany: 2008-06-08, 22:07   

Najlepszy zawodnik w PL - ROGER, Łobodziński, Lewandowski.
najsłabszy - Krzynówek (psychika),
zawiódł Smolar i Golański za jedną strzeloną bramkę przez niego (mimo to, nie grał źle)

Piszczek był aktem desperacji podobnie jak Saganowski.

Polska umiera ;(

Szacun dla Podolskiego jak zachował się po strzeleniu bramek i udzielenie wywiadu po Polsku.

Teraz pozostają nam dwie opcje:
- Kubice dać na boisko
- Danie 9 innym brazylijczykom polskiego obywatelstwa (za wyjątkiem bramkarza) i roznosimy wszystko.

Poza tym nie traćcie nadziei ... to jeszcze nie koniec...

Ostatnio zmieniony przez Adm 2008-06-08, 22:26, w całości zmieniany 1 raz  

szlemiel 

Wysłany: 2008-06-08, 22:17   

Gra nie była beznadziejna. Z jednej strony uważam, że to Niemcy słabiej zagrali w drugiej części niż to, że Polacy rozegrywali dobry mecz, z drugiej zaś strony gra się tak, jak przeciwnik pozwala. Ku naszemu zdziwieniu Niemcy cofnęli się i wyprowadzali groźne kontrataki. Trudno jednak wygrać mecz, nawet zremisować, nie stwarzając sobie praktycznie żadnej sytuacji bramkowej, nie licząc uderzeń Żurawskiego i Saganowskiego. Powtarzamy więc błędy z okresu przygotowawczego. Nie mamy ataku. W jaki sposób będziemy strzelać bramki? Nie wiem.

I do cholery jasnej, kiedy ten Polsat, przesiąknięty reklamami, pokaże komputerowo, czy był spalony, czy nie!

Ale żeby była całkowita jasność. Czy sędzia popełnił błędy czy nie, niemiecki zespół był lepszy. Przede wszystkim pod względem indywidualnym. O tym wiedzieliśmy przed meczem. Jednakże mieliśmy w głowach zwycięskie spotkanie z Portugalią i wierzyliśmy w magię Leo. Cuda się jednak nie zdarzył, mimo, że każdy go chciał.

Teraz słyszę, że w drugiej części gry Austriacy w meczu z Chorwacją osiągnęli zdecydowaną przewagę. Kończyć nie muszę...

kassinda 

Wysłany: 2008-06-08, 22:27   

szlemiel napisał/a:

I do cholery jasnej, kiedy ten Polsat, przesiąknięty reklamami, pokaże komputerowo, czy był spalony, czy nie!

a co sam nie widzisz?? był w każdym przypadku... z resztą nawte gdyby nie było to co to zmienia... można tylko gdybać...

szlemiel 

Wysłany: 2008-06-08, 22:29   

Ja nie widzę. Z całym szacunkiem dla Ciebie Kasiu, ale trochę tych powtórek telewizyjnych w życiu widziałem, ludzkie oko nie raz się myliło i bez komputerowej kreski nie jestem przekonany, co do ostatecznego werdyktu. Na moje oko sędzia nas skrzywdził i tyle. Ale na oko, to wiesz...

Że można gdybać to prawda.

Trzeba jeszcze o jednej rzeczy pamiętać. W dzisiejszej piłce niezwykle łatwo jest o błąd na linii. Grając na spalonego podejmuje się pewne ryzyko. Tym razem się nie opłaciło.

Czy zagraliśmy lepiej niż w Dortmundzie? Jeśli nawet, to co z tego? Siedząc jednak na trybunach w Dortmundzie do 93 minuty wierzyłem w remis. Dziś, mimo lepszej gry, znacznie wcześniej wiedziałem, jaki będzie wynik. Ale i teraz pojawiły się łzy. Choć w Dortmundzie to był szloch. Nas wszystkich.

A co do wypowiedzi Leo, chciałbym przytoczyć wypowiedź Kazimierz Górskiego: skoro było tak dobrze, to czemu było tak źle?
Ostatnio zmieniony przez szlemiel 2008-06-08, 22:55, w całości zmieniany 1 raz  

^JuVe 

Wysłany: 2008-06-08, 22:53   

:( ((((((((((((

"Oto widzę ojca swego,
Oto widzę matkę swoją,
Swoje siostry i braci.
Oto widzę długi szereg tych,
którzy byli przed nami.
Oto ich zew,
bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie "

@Adm 

Wysłany: 2008-06-08, 23:02   

Spalony !! pierwszej bramki nie powinno być !!

szlemiel 

Wysłany: 2008-06-08, 23:05   

Boski Czesio pokazal. Bramka dla Niemcow padla ze spalonego. Bramka dla Polakow padla ze spalonego. Kasia ma sokole oko.

Sedzia sie pomylil. Mylic sie jest rzecza ludzka. Tym bardziej, ze nawet powtorki telewizyjne jednoznacznie nie rozwiazywaly sprawy. Potrzebny byl komputer. Ludzkie oko nie jest idealne. Sedzia jesli nie jest pewny swojej decyzji, powinien puscic gre, postepujac zgodnie z duchem walki. Tak postapil. Nie mozna miec do niego wiekszej pretensji. Jednakze, przy naszej bramce taka pomylka nie nastapila. A to boli. Tym bardziej, jesli sobie przypomnimy, ze juz w 5 minucie nie odgwizdal spalonego. A Michniewicz w interpretacji przepisow pilkarskich musi sie jeszcze podszkolic.

Odpowiedz do tematu