Strona główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Mecz z Chorwatami
pio88tr 

Wysłany: 2008-06-16, 21:59   

mechlin napisał/a:
i nie jechac po leo.. tu nawet gdyby wszyscy swieci zaczeli trenowac reprezentacje to na jedno by wyszlo :P

Zgadzam się- zresztą już wcześniej o tym pisałem .
Wstyd i żal.
Normalnie zasnąłem pod koniec meczu taki był ciekawy.

Nie wiadomo czy płakać czy się wkurzać.

Chcieliśmy dobrze a wyszło jak zawsze

szlemiel 

Wysłany: 2008-06-16, 22:02   

Bylem naiwny. Dalem sie nabrac. Uwierzylem w magie Leo. Zylem jednym meczem zycia z Portugalia. Wytrzezwialem tuz przed turniejem. Szybciej niz Wy. Zadne to jednak pocieszenie.

Bledy w przygotowaniu fizycznym i taktycznym. Brakowalo szybkosci. Brakowalo pomyslu na gre. Bledy personalne. Brakowalo zmiennikow. Bledy w sferze mentalnej, czyli blad Engela.

Odstajemy umiejetnosciami. Z jednym sie zgadzam - nalezy wrocic do treningu i cwiczyc.

Szczerze mowiac, to uwazam, ze dopiero teraz sie zacznie. Odezwie sie Blaszczykowski, odezwie sie Kuszczak. Bak sie wypowie, jak rowniez Smolarek.

Co dalej z Leo? Jestem za druga szansa. Rewolucja sama sie dokona. Odejdzie Bak, byc moze Zurawski, Zewlakow, Krzynowek. Trzeba zmienic ustawienie meczowe i stawiac na najlepszych zawodnikow. Sama dobra atmosfera w druzynie niczego nie osiagniesz.

Polak madry po szkodzie. Jak zawsze. Leo nie osiagnal nic wiecej niz Engel i Janas. Ba, byl slabszy. A moze wszyscy uwierzyli w jego pijar?

Czego oczekuje? Przyznania sie do bledow, od niego, nie od pilkarzy, bo ze mamy slabych, procz Boruca, to wiedzielismy.

Pawulon 

Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-06-16, 22:06   

No, no, no Alan, wyręczyłeś mnie w podstawach tego co chciałem napisać. Klaszczę.
"We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."

^JuVe 

no cóż.... byliśmy najsłabszą drużyną na Euro i TAKA jest prawda nasze wejście do ćwierćfinałów byłoby zjawiskiem śmiesznym :D ,ale bardziej śmieszny będzie PZPN jak usunie Leo ze stanowiskaaa....

"Oto widzę ojca swego,
Oto widzę matkę swoją,
Swoje siostry i braci.
Oto widzę długi szereg tych,
którzy byli przed nami.
Oto ich zew,
bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie "

szlemiel 

Bo widze, zes podlamany ;)

#The Hoff 

Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-06-16, 22:14   

Leo strasznie sie pogubił na tym turnieju. Mysle ,ze on byl jeszcze bardziej zaskoczony nasza postawa niż my. Zupełnie zszokowany i zdezorientowany mieszał składem, sam nie wiedząc do jest najlepsze, kto jest najlepszy. Najbardziej uderza , ze bylismy beznadziejni w sferze taktycznej. Zle ustawieni,brak wyjscia na pozycje, mozna miec slabe umiejetnosci ale zeby nie wiedziec jak sie ustawic to juz tragedia. Przypomne jeszcze , ze jechalismy po złoto...

Papa Midnite 

Wysłany: 2008-06-16, 22:19   

W 2084 wygramy................mecz na Euro :D
Torche optymizmu panowie
Patrzcie benhakker juz osiagnal sukces bo zakwalifikowal sie na kolejnie ME.
Teraz wyrzucamy ze składu Jopa, Lobo, Zurawia, Krzynia a na ich miejsce wskakuje Bobo i wygrywamy wszystko

Ale tak serio. Patrzcie jak graja Portugalczycy. Wczoraj potraktowali mecz ulgowo ale w dwoch pierwszych meczach nie dali szans rywalą. Pomyslec ze my na nich zdobylismy 4 pkt z 6. Ahhhh Szkoda gadać :(

mechlin 

Rok studiów: 4
Wysłany: 2008-06-16, 22:25   

brakowało i nas Citki, Juskowiaka, Majaka i Wojtali :lmao:

#The Hoff 

Wysłany: 2008-06-16, 22:26   

Ale Leo wkurwiony :hihi: Lepiej z nim teraz nie gadać :P

szlemiel 

Wysłany: 2008-06-16, 22:32   

Damian, to takie pieprzenie ze strony pilkarzy. Po co jedziesz? Nie jedziesz po to, by wygrac jeden mecz, jako debiutant. Grasz zawsze o zwyciestwo. Oni sami siebie oszukiwali takim nastawieniem do kolejnych spotkan. Engel stosowal te sama taktyke. Wnioskow nie wyciagnelismy zadnych.

Damian, masz racje. Leo sprawial wrazenie, iz nie wiedzial, co jest piec. Nie mial ochoty rozmawiac, to jestem w stanie zrozumiec. Ale nawet pol godziny po meczu mozna do wlasnych bledow sie przyznac.

Po wypowiedzi Hajty jest mi po prostu smutno. Pisalismy o tej kwestii juz wczesniej. Jest mi smutno. Fakt braku czarnych opasek na ramieniach naszych zawodnikow zauwazylem od samego poczatku. Przemilczmy.

Acik 

Rok studiów: IV
Wysłany: 2008-06-16, 22:41   

Po Waszych komentarzach widzę, że BARDZO napaliliście się Mistrzostow Europy. Prawda była od POCZĄTKU taka, że jak wyjdziemy z grupy to będzie sukces, a niezbyt duża kompromitacja w grupie jako takim wynikiem.

Najlepsi nie bylismy i nie będziemy, cieszę się że zagralismy po raz pierwszy na Euro.

Leo MUSI zostać.

mechlin 

Rok studiów: 4
Wysłany: 2008-06-16, 22:47   

Acik napisał/a:

Leo MUSI zostać.

Balcerowicz MUSI odejść :P :P :P

Acik 

Rok studiów: IV
Wysłany: 2008-06-16, 22:49   

A kogo widzisz na trenera polskiej reperezentacji? Ja nikogo, bo Urban musi w Legii zostać ;D

#The Hoff 

Wysłany: 2008-06-16, 22:50   

Tu nie chodzi o to czy wyszlismy z grupy czy nie. Tu chodzi o to jak gralismy , jaki styl prezentowalismy. Kazdy wiedzial , ze z Chorwacja i Niemcami bedzie ciezko ale nikt nie przeczuwal ze zagramy tak koszmarnie slabo.

Rzeżnik-Wędliniarz 

Wysłany: 2008-06-16, 22:55   

takie zakończenie było do przewidzenia, kompletnie nie przygotowani na turniej, nawet moje kibicowanie nic nie dało,

Odpowiedz do tematu