Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-06-16, 21:36
Koniec. Okrutnej sprawiediwości stało się zadość.
Eh...nie mam siły skomentować tego spotkania. Żal i gorycz co truje.
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Wysłany: 2008-06-16, 21:40
Wygralismy z CHorwacja!!!!!!!!!!!!!
Niemozliwe stao sie mozliwe jestesmy w cwiercfinale!!!
Austria zdeklasowala Nimeców!!!!!
Mecz zycia rozegral lobodzinski a najslabyszm ogniwem byl Boruc
Rok studiów: II
Wysłany: 2008-06-16, 21:41
Nawet mecz o honor się nie powiódł
Przynajmniej Smolarek się dziś zrehabilitował.. Zahorski mi przypomina Matusiaka bis. Podniecają się, że to jest młody chłopak a ma już 24 lata... dla porównania Błaszczykowski ma 22. Ogólnie jestem za tym, żeby Borek został selekcjonerem
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-06-16, 21:51
Smutne , ze znowu najlepszym naszym pilkarzem na wielkiej imprezie jest bramkarz. Gdyby nie Boruc przegralibysmy z Niemcami 3-0, z Austria 5-1 a z Chorwacja 3-0.
Po EURO do nastepnych eliminacji musimy pozegnac sie definitywnie z Lobodzinskim i Jopem. To nie poziom dla nich. Jednak pierwsze co Leo musi zrobic to przeprosic sie z Jeleniem.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-06-16, 21:54
Ehh...kiedy człowiek nauczy się, aby nie przeżywać tak gry reprezentacji w nogę, bo zawsze kończy się tak samo...wciąż jestem zdruzgotany, to nie na moje zdrowie.
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum