Howard webb to potęga!!!!!!!!!!!!!!! Przyjedzcie do mnie do chaty to rozwale was moim bagnetem.
Ale dzisiaj miałem brecht
Napadli na Howarda Webba tylko, że 67 letniego hehehehe
Mšdry Polak to głupi Polak
Wysłany: 2008-06-19, 16:25
Jak podają brytyjskie media sędzia Howard Webb, który był głównym arbitrem spotkania Austria - Polska na Euro 2008 - wraca do domu.
Anglik nie będzie sędziował żadnego ze spotkań fazy pucharowej turnieju.
Brytyjskie media podkreślają, że Webb podjął "ogromnie kontrowersyjną" decyzję, dyktując rzut karny dla Austriaków w doliczonym czasie gry w meczu przeciwko Polakom.
[ Dodano: 2008-06-19, 17:26 ]
Dobrze cwelowi Webbowi
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-06-24, 09:31
Cytat:
"Szkoda tylko, że pan prezydent, który nadawał mu obywatelstwo, nie wie, jak się nazywa. Przekręcił nazwisko Rogera, przekręcił moje. Jeśli tacy ludzie mają jeździć na mecze, wolę grać przy pustych trybunach. Nasz kochany prezydent trzymał też odwrotnie szalik, może pierwszy raz był na meczu? To wszystko było żenujące." - Artur Boruc
Ten to zawsze prawde Ci powie Uwielbiam tego faceta :P
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum