mamy wiosne...czas jeszcze raz przedyskutować inicjatywe rozegraniameczu piłkarskiego pomiędzy Nami politologami :)co WY na to
_________________ "Dulce et decorum est pro partia morii"
"Oto widzę ojca swego,
Oto widzę matkę swoją,
Swoje siostry i braci.
Oto widzę długi szereg tych,
którzy byli przed nami.
Oto ich zew,
bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie "
spoko pomysł..nawet mam pomysł gdzie...
Za Kordeckim,za torami są dwa fajne boiska zielona trawka,równe jak stół nic tylko zebrać ekipy i grać. Tylko jak chodzę tam biegać ok 18 to są tam treningi młodzików Salosu więc trzeba sie zorientować czy da rdae i o której. są inne propozycje miejscówek? koniecznie normalne boisko
Tak jak wczesniej sie wypowiadalem, nie widze wiekszego problemy, tylko bym wczesniej o tym spotkaniu wiedzial, a pogoda byla odpowiednia do gry Nie orientuje sie, gdzie mozna byloby rozegrac taki mecz, ale jak na pierwsze spotkanie, to nie optowalbym za normalnym boiskiem i normalnymi bramkami. Powinnismy zagrac na srednim boisku o srednich bramkach, by moc fajnie ze soba spedzic czas, miec jak najczestszy kontakt z pilka, zobaczyc na co kazdego stac
Rok studiów: II
Wysłany: 2008-04-27, 11:56
za to jest każdy, trzeba organizować squad i jak najlepszy termin do gry .. Chcę występować tam gdzie Alan bo bronić nie mogę z powodu ręki (być może czeka mnie operacja na nadgarstek ;/ )
Oto mi chodzi. Nie wiem jak Wy, ale ja do biegania w ta i z powrotem na pelnowymiarowym boisku nie jestem przygotowany :P Ze wzgledu na mozliwosc odniesienia kontuzji, ze wzgledu na brak w ostatnim czasie kontaktu z ruchem wielu z nas, zorientowalbym nasza uwage na zlezenie boiska o wymiarach wszystkim nam odpowiadajacych. Za drugim trzecim razem, jesli bedzie taka chec, to mozemy sie spotkac juz na profesjonalnym boisku
Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-04-27, 12:04
Hmmm...jak chcecie mieć boisko zielone, równe, pełnowymiarowe, bramki o "normalnych" rozmiarach, jak również mniejsze boisko i bramki, to...zapraszam do Gryfina na nasz stadion. Warunki są lepsze niż idealne. Tu praktycznie o każdej godzinie boisko jest dostępne, bo mamy ich kilka.
I to wcale nie taka durna propozycja. To tylko pół godziny drogi od Szczecina<bilet 3,15 zł>, wsiadacie w pociąg, odbieram Was na miejscu, idziemy grać, potem jak ktoś chce, to idziemy na jakieś piwko i wracacie do domku...
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Do jutra nikogo nie zbierzemy, tym bardziej, ze nie mamy boiska Poza tym, niektorym specjalnie na mecz nie bedzie sie chcialo przyjezdzac Proponuje w pierwszym tygodniu po majowce, wowczas bedzie mieli jeszcze troche luzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum