Istnieje bo sam chciałem grać w tym roku jednak za późno się o tym dowiedziałem i jak poszedłem na hale(początek listopada) to okazało się że już nie można zgłaszać nowych drużyn a inne miały swoje paki i zwyczajnie nie potrzebowały nowego.
Tak więc trzeba będzie zakręcić się wokół tematu już na początku października. ja wiem gdzie co i jak więc trzeba tylko zmontować ekipę bo nazwa teamu już jest - oczywiście YABOL PATRIOTS'08
Szkoda, że już nie zagramy na finiszu tego sezonu Heh widzę już drużynę Yabol Patriots w rozgrywkach halowych. Zapewne mecze będą poprzedzać liczne obozy kondycyjne
Kurcze, jak w naszej reprezentacji, mamy bogactwo bramkarzy na roku, ale kto jest nr 1 chyba wszyscy wiemy :]
Ostatnio zmieniony przez pikuL 2008-06-15, 18:42, w całości zmieniany 1 raz
Rok studiów: 4
Wysłany: 2008-06-17, 15:14
No ja innej opcji nie widze. Yabole plus jakis bramkarz (takze puszczam oko do Jarzyny ;p) i lecimy. Czesto bedzie podobnie jka ze Stala Gorzow czyli - Yabol Patriots'08 przegralismy tylko na boisku hahaha
Rok studiów: 5
Wysłany: 2008-06-19, 21:54
Po małym przeglądzie politologii znalazłem kilka twarzyczek, którzy deklarują się na granie w nogę w najbliższy poniedziałek. Ja jestem jak najbardziej za i poproszę teraz o stanowczą deklarację czy jedziecie do mnie.
Myślę, że jeżeli uzbiera się chociaż 8 osób, to damy radę pograć w dobrych warunkach. Jak mniej, to raczej sobie darujemy.
Czekam na wpisy:)
Więc...?
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum