Nikt nie narzeka,bynajmniej nie ja.Po prostu jak ktoś dostrzega jakieś niedoskonałości nawet w zwycięskim meczu jak miało to miejsce dzisiaj nie oznacza że źle życzy reprezentacji i ciągle narzeka lepiej wiedzieć co można jeszcze poprawić niż udawać że wszystko jest idealnie bo i dalej tym będzie trudniej. To wszystko z troski o reprezentacje i końcowy wynik turnieju.
Idealnie chyba nigdy nie będzie Jak dla mnie ekstra mecz w wykonaniu Polaków, dużo fajnych bramek, niezła gra w obronie. Ciężko się do czegoś przyczepić(no może oprócz tych karnych), więc chyba nie warto. Cały mecz praktycznie prowadziliśmy grę, piękne indywidualne akcje Jaszki, Jureckiego, także cud malina nie wymyślajmy, oby tak dalej
Ja nie wymyślam, ale każdy ma swoje zdanie - ilu ludzi tyle opinii
Bardzo ważne zwycięstwo odniesione na luzie,teraz dzień odpoczynku i pora na Czechów! Z nimi nie powinno być większych problemów
No to czy przegralismy jedna, czy wygralismy, to akurat nie ma znaczenia. Chodzi mi tylko oto, ze bedzie ciezko, bardzo ciezko Ale o bym i tym razem sie mylil
Wysłany: 2010-01-24, 22:59
Kasa co miał wybronić to wybronił i wg mnie zagral na poziomie Marian Grzędy czyli na bardzo wysokim levelu
Jedyne czego można się przyczepić to niewykorzystywanie na potege rzutow karnych. Narazie na nas sie one nie mszcza ale przyjdzie np mecz z Francja i jedej nie wykorzystany karny moze przesadzic o naszej porazce. Poza tym przypominam sobie jedna sytuacje, gdzie jak komentator zaznaczyl w przeciagu 10 sek nasi trzykrotnie nie potrafili pokonac badz co badz kiepskiego bramkarza hiszpanskiego:P Na Omeyera dzisiejsza dzisiejsza dyspozycja nie wystarczy;]
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2010-01-24, 23:04
Ja bym jednak nie porównywał meczu towarzyskiego to turniejowego, zwłaszcza w przypadku gdy wiadomo , ze naszą drużynę można opisać właśnie jako turniejową ;] Wygramy z Czechami na pewno ;]
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2010-01-26, 21:50
K.u.r.w.a prawie sie zesrałem w końcówce ;p takich emocji dawno nie miałem, ale cóż tak po prostu drużyna Wenty gra, musi być dreszczowiec.
Szmal dzisiaj katastrofa, okolo 45 minuty miał skuteczność 27% gdzie w całym turnieju miał jakoś 42%...
Bielecki to ma takie przebłyski ,że gra magicznie jak np. na początku a ma też takie chwile ,że kompletnie nie ogarnia i min. przez jego straty Czesi wyszli z 3 bramek w plecy do prowadzenia 1 bramką. Dobrze by wygrać z Francją żeby później nie trafić na Chorwację ale będzie piekielnieee cięzko.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Chorwacja i Francja od zawsze poza zasiegiem. Tylko nie zaczynajcie, ze siedziowie to i tamto, bo to nie oni przegrali mecz. A ze Wenta szalal na linii, to tez nie znaczy, ze musial. Islandia wydaje sie byc w naszym zasiegu, bylebysmy tylko jak najszybciej zapomnieli o tym meczu.
Rok studiów: II
Wysłany: 2010-01-30, 18:30
Chorwaci wcale nie byli dzisiaj poza zasięgiem; vide pierwsza połowa. Ale jeśli kilkakrotnie grając w przewadze nie potrafiliśmy zdobyć brami, a do tego jeszcze je traciliśmy to niestety, takie są tego rezultaty.
Nic się nie stało. Podjęliśmy rękawice i to się liczy.To nie był łatwe zwycięstwo dla Chorwatów. Prawdą jest że sędziowie nie zawsze podejmowali zrozumiałe decyzje, ale to nie był kluczowy powód naszej porażki. Chorwaci od zawsze nam nie leżeli i po dzisiejszym meczu nic się nie zmieniło. Nie będę nikogo krytykował bo wszyscy dali z siebie tyle ile mogli. Mam nadzieję że Nasze Orły nie będą długo rozpamiętywać ostatnich dwóch porażek i zdobędą brązowy medal choć jestem świadom że nie będzie o niego łatwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum