Piękna bramka Scholesa, barca out, sezon bez tytułu , czego chcieć więcej?!Porażki na SB i szpaleru FCB dla Blancos w celu całkowitego upokorzenia i oddania czci mistrzom!!!
Dzisiaj Londyńczycy jadą LFC!!!
GO GO THE BLUES!!!
Wysłany: 2008-04-30, 22:59 Niebiesko - czerwony final
Wygrala druzyna lepsza, dlatego jestem zadowolony. Jestem zadowolony, bo niedoceniany Avrin Grant awansowal do finalu Ligi Mistrzow. Mourihno z Chelsea nie potrafil tego dokonac. Mowienie, ze londynczycy graja tak dobrze dzieki wczesniejszy kontaktom portugalczyka jest i krzywdzace, i niesmaczne.
Drogba, o nim osobno. Czlowiek, ktory sam potrafi wygrac mecz. Czlowiek, ktory sam wygra nagrode France Football.
Jeszcze o sedziowaniu. Wysoki poziom arbitrow. Hyppia faulowal, Hyppia nie byl faulowany. Bramka Essiena prawidlowo nie uznana. Czy przy pierwszej bramce byl spalony? Jesli nawet my telewidzowie nie jestesmy przekonani co do decyzji, to uwazam, zgodnie z duchem walki, ze Wloch postapil slusznie. Czytam komentarze na Onecie i widze negatywne opinie na temat sedziowania. Ale czy na pewno sluszne? Bo jeden kopnal drugiego a ten nie odgwizdal. Z kanapy o wiele latwiej podejmowac dezycje. Arbiter nie wprowadzal nerwowosci a w kluczowych momentach spisywal sie znakomicie.
Kto wygra na Luznikach? Nie wiem, ale bede kibicowal Chelsea
Na koniec pytanie: Czy faktycznie, gdyby The Reds strzelili bramke na 3:3, to pojechaliby do Moskwy? Najwidoczniej blednie mi sie zdawalo, iz w raz z rozpoczeciem dogrywki regula magicznej bramki strzelonej na wyjezdzie nie jest brana pod uwage.
Kazda bramka na wyjezdzie strzelona liczy sie podwojnie nawet ta w dogrywce wiec awansowalby Liverpool;p
Ja w finele kibicowac bede MU zreszta jak na finiusz ligi;p fajnie ze CHelsea sie podmeczyla dluzej 30 min moze w lidze beda slabsi albo da komus Grant odpoczac;p
Szpaku przed chwila stwierdzil, ze gdyby Drogba byl, to Anelka by nie strzelal - racja. Decyzja Michela byla niezgodna z duchem walki, choc zgodna z zasadami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum