Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-05-21, 23:13
Ale co za ironia , ze ociężały Van der Sar , ledwo dolatywal do pilki przy tych karnych ( a wlasciwie nie dolatywal ), broni ostatnia jedenastke i zostaje bohaterem. Przeciez te poprzednie karne to wygladaly jakby sie kladl po prostu w lewo lub prawo a nie rzucal. A tu prosze, ostatni strzal ,wyciagnal sie wreszcie jak dlugi i dal Diablom zwyciestwo.
Ja tam kibicowalem ManU ze wzgledu na Kuszczaka. Fajnie bylo widziec Polaka jak wznosi Puchar Mistrzow. Ogolnie mecz sredni, pierwsza polowa bardzo dobra ale reszta slaba. Widac , ze ci pilkarze sa juz zmeczeni sezonem. Ciekaw jestem jak ci gracze beda sie prezentowali na Euro. Obawiam sie , ze moze byc kiepsko.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Co ten Terry najlepszego zrobił wystarczyło trafić i puchar byłby CFC!!!- jestem bardzo niegrzecznym chłopcem - !!!!!! <- co za idiota to zmienia ma być Qrwa!!!!!!
Dobrze że to nie grał Real bo tv było by już za oknem...
United <---
:lol-above: :lol-above: :lol-above: Nie pij tyle :lol-above: :lol-above: :lol-above:
Mecz był super szczególnie w wykonaniu Cfc która ciągle cisnęła..karne przemilczmy..mój młodszy brat Fanatyk Chelsea już bierze tabletki psychotropowe :O i na uspokojenie normalnie aż mi go szkoda...
Van der Sar zostal bohaterem, gdyz samo doprowadzenie do wykonywania rzutow karnych ukazuje dwoch kandydatow do tego okreslenia. Holender bronil wyjatkowo nieprzemyslanie. Nie pierwszy zreszta raz. Szczescie mu dopisalo, a nazywa sie ono Anelka. Rzuty karne to z jednej strony loteria, z drugiej zas element pilkarski. Blad polegal na wskazaniu Francuza, ktory zwykl marnowac owe okazje.
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2008-05-21, 23:33
Anelka zawsze z psychika mial cos nie tak i wystawienie go do strzelania tak waznej jedenastki bylo bardzo glupim posunieciem. Juz jak podchodzil widzialem w jego oczach jakas taka dezorientacje, jakby byl nieobecny. Nawet po tym karnym nie bylo w nim emocji, jakby tego nie pojmowal , jakby byl gdzie indziej. Zal mi naprawde bylo Chelsea ale taki jest futbol - ktos przegrywa aby wygrac mogl ktos.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Wysłany: 2008-05-22, 10:23
Na Sybir z Terrym niech tam odpokutuje to co sp!@#$%^&&
Ale z drugiej strony, gdyby główką nie odbił piłki uderznej przez Giggsa byłoby po meczu.
Nieeeeeee!!!!!! Gdyby Drogba czy chociaż Franky strzelili to to by The Bluski cieszyli sie z Pucharu LM.
Chelsea była lepsza w tym spotkaniu... Fantastyczna postawa Terry'ego jako kapitana drużyny, niewidoczny Drogba :O gol i kolejny symboliczny gest Lamparda.... a co było najpiękniejsze..?? to że samozwańczy "Najlepszy piłkarz świata" nie strzela karnego...i to że go zawodnicy chelsea chyba z 15 razy powalili na glebe:D Finał godny LM ,zobaczymy co bedzie w nast. sezonie
_________________ "Dulce et decorum est pro partia morii"
"Oto widzę ojca swego,
Oto widzę matkę swoją,
Swoje siostry i braci.
Oto widzę długi szereg tych,
którzy byli przed nami.
Oto ich zew,
bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie "
Wysłany: 2008-05-22, 10:54
Ale jednak Ronaldo strzelił brameczke z główki. Poza tym nic specialnego nie pokazał, zresztą jak zawsze. On jest dobry jedynie przeciwko takim drużynom pokroju Derby czy Reading.
A co do Drobgy to chłopak był dobrze kryty przez Ferdinanda i Vidicia i za dużo nie mógł zrobić. Dlatego zdecydował sie na strzał z dystansu, który PRAWIE zamienił na bramke.
Z kolei Terry chyba pozazdrościł Beckhamowi jego strzałów z karnego i nie chciał odstawać zabardzo od kolegi z kadry
Wysłany: 2008-05-22, 11:05
Suche fakty obrazują, że w meczach z drużynami np. takimi jak Roma czy Barcelona chłopaczek nie ma nic do powiedzenia
JEst leszczem i tyle a w dodatku denerwuje mnie jak sie wozi po boisku. :lmao:
Lepszy od niego jest Kaka i Messi
[ Dodano: 2008-05-22, 12:06 ]
Nawet Rasiak jest lepszy :lmao:
Wysłany: 2008-05-22, 11:18
Co pokazywali w skrócie finału bo chyba nie to, że chelsea miała przewage a Ronaldo człapał po boisku w drugiej połowie i w dogrywce będąc bezproduktywnym. :P
Pamiętaj portugalczycy nigdy nie będą lepsi od brazylijczyków tak samo jak ROnaldo nie będzie lepszy od Kaki a nawet Messiego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum