Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-07-19, 14:33
Będzie grubo
Energetyk się rozkręca, 2 - 2 w sparingu z Flotą Świnoujście z 1 ligi...:D
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Rok studiów: II
Wysłany: 2009-08-30, 23:58
Słupszczanom gratuluję szczęścia. Dziadek Kryszałowicz ocalił wynik. W każdym bądź razie w tym roku nikt już nam nie stoi na przeszkodzie i w tym sezonie II liga będzie nasza, a dowodem jest ostatnia wygrana z naszym odwiecznym wrogiem Kotwicą 6:2 na wyjeździe .
Haha Ty chyba żartujesz! Widać że nie byłeś na meczu!Gdyby nie wasz bramkarz Gryf zmiótłby Błękitnych z 5:1!Gryfici oddali ze 20 strzałów w światło bramki a Błękitni może ze dwa.Więc jak nie wiesz jak było naprawdę to się nie napinaj bo Ci nie pykło Poza tym jak Kryszałowicz mógł uratować wynik skoro to Gryf wyszedł na prowadzenie po jego bramce hehe :P
Na razie nasze drużyny dają dupy, ale miło mi oznajmić, że Energetyk najmniej
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Wysłany: 2009-10-14, 22:46
Oj, no kibicem nie jest, ale to jego miasto :P
W sobotę Piast grał z Gryfinem i o dziwo przegraliśmy tylko 0:1
W ogóle Piast to jest katastrofa, potrafili wygrać tylko z ostatnim zespołem, no ale prezes w więzięniu, kasy ni ma, a grać trzeba :P
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Wysłany: 2009-10-14, 22:55
A tak czekałem na zaproszenie...:P
Ja jestem dumny z tego 9 miejsca, bo po wielu zmianach w drużynie, od początku sezonu gramy z praktycznie 7 młodzieżowcami, mamy bardzo młody zespół, ale zaczyna wyglądać to coraz lepiej.
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Wysłany: 2009-10-14, 23:09
Gdyby to był 14 luty i walentynki, to wpadłbym na pewno
Misiek, Ty już dobrze wiesz kto się na dworcu najbardziej bał
Wysłany: 2009-11-15, 22:48
Informuję, że kibice z Gryfina rozpalili na meczu, na jednej z trybyn, w Stargardzie, grila, poczym zjedli zrobione na nim kiełbaski
I to jest pomysłowość, przykład brać inni kibice z 3 ligi!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum