_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Nie, ze mną :P Ważne, żebyś znał moje imię i nazwisko Za dużo powiedzieć nie mogę...
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2010-05-07, 20:42
psia mać...zaje.bisty mecz do 60 minuty potem sie wszystko posypało i aż prosiło o bramke dla lksu...
strasznie pechowy mecz, tyle sytuacji , w pierwszej polowie mogło byc 3-0, na koniec mysiak i ostatnia akcja petasz...nosz ku.wa...
chyba koniec marzeń o awansie :/
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Nie rozumiem po co oni się cofnęli? Przecież ten ŁKS nie miał kim zaatakować a oni ich po prostu w to pole karne wpuścili. Co do skuteczności to szkoda słów.
Szkoda zmarnowanej szansy patrzac na dzisiejsze wyniki. NIepotrzebnie sie cofneli, ale tez razaca nieskutecznosc bo mozna bylo dobic lodzian w pierwszej polowie. Zal dwoch okazji Mysiaka w koncowce i jednej Petiego w 96 minucie. Nadzieje jednak na awnas dalej sa minimalne ale sa.
Rok studiów: IV
Wysłany: 2010-06-01, 20:12
nie wiem gdzie to kupiliście ale to nie jest flaga Pogoni tylko Szczecina, która na meczach nigdy nie wisiała
_________________ "Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący,
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
Dzisiaj Widzew pokazał że jest jedyną drużyną która zapracowała swoją grą na awans do Ekstraklasy! Po prostu od początku do końca byli drużyną wyróżniającą się na tle przeciętności pozostałych ekip. Grają szybką i ciekawą piłkę. moim zdaniem jeżeli utrzymają swoich najlepszych zawodników a dodatkowo wzmocnią się kimś sensownym to za rok mogą trochę namieszać
Rok studiów: II
Wysłany: 2010-06-05, 21:21
... w przeciwieństwie do Górnika, który jeśli porządnie się nie przemebluje to będzie grał o utrzymanie obok Bełchatowa.
Widzew będzie grał o środek tabeli, o ile mają dobrych technicznie piłkarzy, to jednak różnica między ekstraklasą a I ligą jest znaczna i właśnie ze wzmocnieniami nie powinni mieć problemu z utrzymaniem się. Pamiętajcie, że np. Zagłębie Lubin jak awansowało z powrotem do ekstraklasy, miało 69 pkt czyli 6 pkt mniej od Widzewa, a jak runda jesienna w ich wykonaniu wyglądała wszyscy widzieli. Stadiony obu drużyn (30 tys każde z nich) stoją pod znakiem zapytania. O ile w Widzewie przymiarki wciąż postępują o tyle Zabrza nie stać jest na nowy stadion, który jest wymogiem nie wycofania się Allianza z klubu - chociaż już w niego zainwestowali kilka mln zł (w projekt).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum