Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-06-05, 21:23
Motor na czas najważniejszego meczu w sezonie wysłał swoich najlepszych grajków na testy do klubów ekstraklasy dlatego taki wynik.
_________________ "Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący,
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
Rok studiów: 4
Wysłany: 2009-06-05, 22:28
Kijevo powiem Ci ze nie mam pojecia jakim skladem gral Motor bo po prostu sie nie znam az tak za bardzo na pilce noznej. Ot tyle co przejrze wyniki. Wiem tylko od mojego kuzyna ktory chodzi na Stilon ze razem z kibicami Motoru, przyjechali kibice Slaska Wroclaw i cos tam nie wesolo bylo, ale co i jak to nie mam pojecia.
Szczepan a co w tym dziwnego. Ja kibicuje druzynom z Gorzowa, niezaleznie czy to moj ukochany zuzel i Stal, czy tez Stilon czy damska koszykowka (wicemistrzynie Polski ). Oczywiscie moge nie przepadac za kibicami danego zespolu a wlasciwie za pewna czescia (ta mlodsza) kibicow pewnej druzyny. Jakos ze starszymi kibicami Stilonu bez problemu sie mozna dogadac i nie mowie tu bynajmniej o dziadkach dlubiacych slonecznik.
A nie mówiłem że będzie w najlepszym wypadku remis
Za rok może pojawię się na paru meczach Pogoni z jakimiś lepszymi drużynami
Oby Stilon się utrzymał to będzie wesoło
Szkoda tylko że pomimo fantastycznego finiszu Gryfek nie awansował do II ligi choć zabrakło tak niewiele bo jedynie 1pkt Mimo wszystko..II LIGA!!II LIGA!!GRYF KS!!!
Wysłany: 2009-06-06, 09:26
pio88tr napisał/a:
A nie mówiłem że będzie w najlepszym wypadku remis
Za rok może pojawię się na paru meczach Pogoni z jakimiś lepszymi drużynami
Oby Stilon się utrzymał to będzie wesoło
Szkoda tylko że pomimo fantastycznego finiszu Gryfek nie awansował do II ligi choć zabrakło tak niewiele bo jedynie 1pkt Mimo wszystko..II LIGA!!II LIGA!!GRYF KS!!!
Wesoło będzie ale nie dla Stilonu bo ostatnie trzy spotkania z nami zakończyły się łomotem dla nich ( i to nie na boisku)
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
Dobry meczyk i z a j e b i s t y me(L)anż Pozdro dla ekipy meczowej
Szczególne podziękowania dla Pikula i współmieszkańców za użyczenie lokum na czas rozkrętu Ciężka noc...
Co do meczu: tym składem I ligi nie zwojujemy. Lebedyński, Ropiejko i ewentualnie Skrzypek - reszta słabiutko albo do wymiany. Czekamy na ruchy transferowe ze strony klubu...
... a do tego czasu świętujemy !!! I liga I liga MKS !!!
POGOŃ LEGIA dwa bratanki i do piłki i do szklanki !!!
Gorzów zagra ze Ślęzą, więc tak łatwo im nie będzie...
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-06-06, 20:59
Ah, jak pięknie...w tym sezonie -
Pogoń awansowała do 1 ligi
Energetyk Gryfino z pozycji lidera awansował do 3 ligi na trzy kolejki przed końcem sezonu
Energetyk Gryfino w piłkę ręczną awansował do 1 ligi....
Będzie się działo
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Wysłany: 2009-06-09, 18:20
The Hoff napisał/a:
Cytat:
Sleza Wroclaw - Stilon Gorzow 0:5
To tylko pokazuje jakich Pogon potrzebuje wzmocnien...
byłeś na meczu? Pogoń łupała ich przez 90 minut, a Ci wyszli z jedną kontrą i strzelili gola co nie zmienia faktu, że wzmocnienia są konieczne i to wzmocnienia solidne.
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2009-06-09, 18:36
Nie byłem ale musiała ich rzeczywiscie ładnie łupać...Janikowo też łupali a skonczyło sie tak samo. Bez wzmocnien nie mamy czego szukać w 1 lidze a chodzi nam przeciez nie tylko o utrzymanie a o awans.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
Zorganizowac casting dla najlepszych zawodnikow naszego regionu, zorientowac sie na rynku, ktorzy z bylych pilkarzy Pogoni Szczecin sa do wziecia (np. Stolarczyk, ktory ze swoim doswiadczeniem na pewno sie przyda), pozyskac jednego czy dwoch graczy z nazwiskiem, stawiac na utalentowanych juniorow. To, co mnie najbardziej interesuje: kupic bramkarza - Binkowski do widzenia, Wojcik na lawke, jesli chce, jesli nie, to do widzenia, a na jego miejsce kogos z ww. - od obrony zaczyna sie budowa zespolu, a nie ulega watpliwosci, ze wzmocnienia sa niezbedne - tylko czy bedzie na to kasa?...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum