Strona główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
I liga piłki kopanej
Rzeżnik-Wędliniarz 

Wysłany: 2009-06-02, 16:12   

będzie rzeźnia w piątek na karłowicza :D

fajter1989 

Wysłany: 2009-06-02, 17:29   

ja ide standard:] jmk pewnie tez, kijevo raczej chociaz nie wiem bo nie gadalem z nim:P i moze uszaj. a barel ma tu konto?

jmk 

Wysłany: 2009-06-02, 17:31   

Idę idę:)
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.

Lenin 

Rok studiów: 4
Wysłany: 2009-06-02, 18:57   

Kijevo no jka zwal tak zwal hehe ;) Tak mi sie jakos napisalo hehe ;)

kijevo 

Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-06-02, 20:34   

ja jestem zawsze od wielu lat nawet nie pamiętam ilu. Oby przyszło te 10tyś. i mamy rekord frekwencji w tej lidze ;) Myślę, że o postawę grajków możemy być spokojni bo Ślęza gra z Rakowem i trudno tam im będzie o komplet punktów więc wystarczy, że wyjdą na boisko.

PS: Jednak zmieniam zdanie. Mecz prawdopodobnie będzie sędziował wrocławianin. Chyba nie muszę mówić co to oznacza. Ślęza pchana jest obiema nogami PZPN-u do awansu a stoi za tym Grzegorz Schetyna, który kiedyś obiecywał we Wrocławiu drugą silną drużynę.
Przygotujcie się na piłkarski poker przy Twardowskiego.

#The Hoff 

Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2009-06-02, 21:04   

kijevo napisał/a:
Mecz prawdopodobnie będzie sędziował wrocławianin.

Ku.rwa wiedzialem ze tak bedzie ! forsują tą zasraną Slęże jak cholera. Oby to im nie pomogło ale mam czarne myśli...

szlemiel 

Wysłany: 2009-06-02, 21:26   

To jest skandal. Po co prowokowac?...

Bardziej wierze, ze Sleza w Rakowie nie wygra niz to, ze Pogon z Unia zdobedzie trzy punkty. Jeszcze bezposredni awans nie zostal osiagniety.

uszaj89 

Wysłany: 2009-06-02, 22:37   

Ja będę na pewno ;)
Tylko, żeby sędzia nie zwariował i nie spowodował zadymy jakiejś :D

Acik 

Wysłany: 2009-06-04, 12:10   

W piątek piłkarze Pogoni Szczecin staną przed szansą wywalczenia bezpośredniego awansu do I ligi. "Portowcom" wystarczy remis w ostatnim meczu z Unią Janikowo, który rozpocznie się o godzinie 17:30 na stadionie przy Twardowskiego. Pogoń ma szansę na drugi z rzędu awans do wyższej klasy rozgrywkowej. Przypomnijmy, że przed rokiem "Duma Pomorza" awans z IV do II ligi (reorganizacja rozgrywek) wywalczyła w barażach z Zatoką Puck. Po piątkowym meczu klub ze Szczecina nie zaplanował dla fanów zbyt wielu atrakcji, ale ci zapowiadają huczną fetę, na którą zapraszają również kibiców zaprzyjaźnionej Legii. Poniżej prezentujemy treść zaproszenia kibiców Pogoni:

W imieniu wszystkich kibiców Pogoni mamy zaszczyt zaprosić naszych braci z Warszawy do Szczecina na mecz "Dumy Pomorza" z Unią Janikowo, który odbędzie się w piątek o godzinie 17:30. Zwycięstwo w tym niezwykle ważnym dla nas meczu przy Waszym licznym wsparciu, pozwoli nam wspólnie świętować bezpośredni awans na zaplecze ekstraklasy. Mamy nadzieję, że mecz i pomeczowa feta jeszcze mocniej scementują naszą wieloletnią przyjaźń. Zapraszamy do Szczecina i pozdrawiamy!

Kibice Pogoni Szczecin

No to cementujemy jutro :D Tylko żebyśmy z cementem nie przesadzili bo będzie beton :D :D :D

(L)

kijevo 

Wysłany: 2009-06-04, 17:22   

Pogoń - Legia bez Zagłębia ! ;)

Adr
[Usunięty]

Wysłany: 2009-06-05, 14:24   

:horse: :horse: :horse: :horse: :horse: :cheers2: :cheers2: :cheers2: :cheers2: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :sugoi: :sugoi: :sugoi: :sugoi: :sugoi: :sugoi: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :guns1: :guns1: :guns1: :guns1: :guns1: :guns1: :banana2: :banana2: :banana2: :banana2: :banana2: :banana2: :banana2: :ja: :ja: :ja: :ja: :ja: :ja: :ja: :ja: :ja: :ja: :guns3: :guns3: :guns3: :guns3: :guns3: :guns3: :guns3: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :okay: :okay: :okay: :okay: :okay: :okay: :okay: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

jmk 

Wysłany: 2009-06-05, 20:46   

AWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANS 1 LIGA ! 1 LIGA MKS:D:D:D

Widziałem Was przez momemnt kręciliście się na naszym sektorze:p
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.

szlemiel 

Wysłany: 2009-06-05, 20:51   

:) ))

Bez wzmocnien, na kazda pozycje, bez dodatkowych pieniedzy, bo Kaluzny i Smolny juz ich nie maja, Pogon spadnie z I ligi z hukiem. Ale teraz swietujmy...!!

@Adm 

Rok studiów: II
Wysłany: 2009-06-05, 21:04   

szlemiel napisał/a:
Bez wzmocnien, na kazda pozycje, bez dodatkowych pieniedzy, bo Kaluzny i Smolny juz ich nie maja, Pogon spadnie z I ligi z hukiem.

Nie spadnie na 100%, ale szanse na awans do ekstraklasy w następnym sezonie są niewielkie.

Lenin 

Rok studiów: 4
Wysłany: 2009-06-05, 21:14   

Stilon - Motor 6-1 !! :D
Juz jest blisko utrzymanie w pierwszej lidze i przyszlorocznych meczow z Pogonia :)
Mam nadzieje ze Stilon poradzi sobie w barazach i w przyszlym roku bedziemy mogli ogladac pojedynki naszych druzyn (kibicuje Stilonowi pomimo ponownych zgrzytow na linii Stilon-Stal, a wlasciwie niezbyt madrych przyspiewek czesci kibicow Stilonu)
Jutro poznamy z kim Stilon zmierzy sie w barazach. Albo ze Selza Wroclaw albo ze Startem Otwock. Sam nie wiem kto bylby lepszym rywalem (czytaj latwiejszym)

A co do wzmocnien to Alan ma sto procent racjio. Pogon musi sie wzmocnic jesli chce spokojnie grac w pierwszej lidze. Stilon w tym roku rowniez byl beniaminkiem i jak bylo to kazdy widzial. Trzech szkoleniowcow w trakcie sezonu, wymiana polowy kadry co chwile i tak do skutku czyli do momentu kiedy trenerem zostal Adam Topolski. Jakos to poukladal zgral i efekt koncowy wyszedl nienajgorszy.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi