Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-11-28, 22:24 FC Barcelona - Real Madryt
To już jutro, proszę państwa!
Kilkaset milionów ludzi zasiądzie przez telewizorami, aby przekonać się, że Barca mes que en club
Pojedynek pod hasłem CANTERA CONTRA CARTERA (wychowankowie kontra portfel )
Jaki będzie wynik? Ile brwoarów wypijemy podczas niego? Odpowiedź na to odwieczne pytanie w tę niedzielę!
3- 1 dla Barcy
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Wysłany: 2009-11-29, 12:59
Tak w zasadzie, to za co Ty tak lubisz Real? Bo staram się znależć choć jeden powód dla którego można darzyć sympatią ten zespół i jakoś nie mogę...
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Wysłany: 2009-11-29, 21:46
Cóż, stało się to, co się miało stać - Barca spokojnie, w dziesięciu, powiozła Real
No i wszystko jasne - Zlatan i 1:0.
Wygrać mogła tylko jedna drużyna i tak też się stało. Znów się okazało że dziewczyny typu krystyna, kaka i benzema nie grają tak jak od nich się oczekuje.
Nie ma Realu
hej nie ma w Hiszpanii Realuuuuuuuuuuuuuuuu
hej nie ma Realuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-11-29, 22:49
i się najeeeebał nam Cycu :P
_________________ "Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący,
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
Wygrać mogła tylko jedna drużyna i tak też się stało. Znów się okazało że dziewczyny typu krystyna, kaka i benzema nie grają tak jak od nich się oczekuje.
Co do CR9 nie zgodzę się bo zagrał b.dobry mecz,nie rozumiem czemu Pellegrinii gościągną-miał 100% w pierwszej połowie,ale..ł.Kaka dno i wodorosty!Powinien usiąść na ławce w następnym meczu.Karim bardzo przeciętnie.
Barca była skuteczniejsza i tyle w temacie.Jedna piłka do Zlatana i zrobił to co nie potrfili zronić Cristiano,Marcelo,Karim czy Raul...Szczeście ponoć sprzyja lepszym,ale poczkeajmy do reważnu na SB-11 kwietnia!...Osobiście jestem zadowolony z gry Realu bo był to wyrównany mecz,szkoda tylko koncowego wyniku.
Dumni po zwycięstwie!Wierni po porażce!
iHala Madrid!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum