Strona główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Zrozum, nie osądzaj
Lenin 

Rok studiów: 4
Wysłany: 2008-06-05, 12:47   

Pioter ale o co znowu te nerwy ? Ja tez nie zgadzam sie ze wszystkimi postulatami ideologii komunistycznej. Ot chocby ze sprawa homoseksualizmu bo doskonale wiesz ze jestem tego przeciwnikiem, ale jakos wszyscy na mnie mowia "komuch" a nawet sama ksywke moja wskazuje na to jakie mam poglady. Ale mi to zupelnie nie przeszkadza ze zarzucacie mi jako komuniscie ze ejstem ot chocby zwolennikiem homoseksualizmu bo tak przeciez nie jest ! Ale nie wkurzam sie na takie teksty. To jest pewnego rodzaju zaszufladkowanie - jak komunista to od razu pewnie "lubi" homoseksualistow. Tak samo odnosi sie to do CIebie - jestes przeciwnikiem Zydow to od razu ludzie postrzegaha Cie jako narodowca czy tam faszyste, no nie wiem jak to nazwac. Wiec nie ma sie co dziwic ze takie teksty zarowno pod moim adresem padaja jak i pod Twoim. Ja przechodze obok tego obojetnie bo tak jest lepiej i lepiej byloby tez Piotrek jakbys Ty tak robil. Pamietasz jaka byla nagonka na mnie jeszcze na starym forum. Czy ja sie denerwowalem ? nie, przedstawialem swoj pounkt widzenia na spokojnie i tyle.

@Adm 

Rok studiów: II
Wysłany: 2008-06-05, 16:30   

Ja muszę Cie zaskoczyć Lenin, bo sam mam poniekąd ciągnotę do komuny :) Jednak jestem zwolennikiem opcji, którą głosi Ziuganow czyli państwo o charakterze komunistycznym na wzór Chin czyli z liberalną gospodarką :)

Acik 

Rok studiów: IV
Wysłany: 2008-06-05, 16:51   

Szczepan napisał/a:
Ja muszę Cie zaskoczyć Lenin, bo sam mam poniekąd ciągnotę do komuny Jednak jestem zwolennikiem opcji, którą głosi Ziuganow czyli państwo o charakterze komunistycznym na wzór Chin czyli z liberalną gospodarką

No to witam w klubie :sweet: ;D

pio88tr 

Wysłany: 2008-06-05, 17:11   

Ja jestem za państwem narodowym ale nie zamkniętym tylko prowadzącym politykę stanowczą ale nie awanturniczą ,która będzie umiała pogodzić interes Narodu Polskiego z naszymi sojusznikami, nie koniecznie aktualnymi. W sferze gospodarczej jestem za tym aby najważniejsze podmiotu gospodarcze, przemysł i firmy mające wpływ na suwerenność i bezpieczeństwo państwa został pod wodzą państwa zaś inne mniej ważne można oddać w części w ręce prywatne i pozwolić na istnienie wolnego rynku. :)

Chyba nikogo nie obraziłem? ;D :rotfl:

Odpowiedz do tematu