Strona główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Michael Jackson nie żyje !!!!
kijevo 

Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-06-29, 19:19   

CreativePL napisał/a:
Gdyby mi zgwalcili dziecko to chcialbym ze wsadzili go do wiezienia a nie kase.
Wybaczice ale jak osiagniecie taki status jak on bedziecie mogli sobie robic co chcecie a narazie nikt z was niczym jeszcze nie zabłysnal. :]

najbardziej denerwuje mnie wasza zawistnośc :/

Czyli jak będę tak bogaty i popularny to będę mógł palić, gwałcić, mordować ? Tak rozumiem twoją wypowiedź.
Niestety nie mam w zwyczaju miłować kogoś kto umarł, a nie zasłużył na mój szacunek.
Teraz jego kochająca go rodzina i inni wielbiciele rozpoczęli wielkie polowanie na kasę.

Pawulon 

Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-06-29, 19:35   

Wczoraj przeczytałem że podobno Michael nagrał około 100 kawałków, które nie ujrzały światło dzienne, bo teksty są bardzo prywatne i skierowane wyłącznie do jego rodziny. Po jego śmierci rodzinka zaczęła się podobno zastanawiać czy aby nie wydać ich na kilku płytach...

To taka wzmianka do tematu poruszanego powyżej. Jak widać nawet rodzinka chce Michaela sprzedać. Ale cóż, rozumiem ich, te wszystkie wille i luksusy przecież kosztują masę szmalu, trzeba sobie zapewnić lepszy byt.

Tak, to jest ironia.
"We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."

CreativePL 

Wysłany: 2009-06-29, 19:50   

Kijevo on nikogo nei gwałcil, nie palił, nie mordował,
A majkel obecnie był w wieklich dlugach zastanawiał sie czy nei sprzedac nibylandi.
Zreszta EOT z mojej strony, jako zawistny polak nie moge sie doczekac az wasza ikona umrze tez bede sie wysmiewał i ponizał a co mi tam[/ironia]

mechlin 

Rok studiów: 4
Wysłany: 2009-06-30, 15:15   

dopiero teraz dorwalem sie do kompa i przegldajac musze cos napomknąć od siebie.. co prawda 2 str wstecz ale po prostu musze, bo nie moge wytrzymac jak takie cos widze :P

The Hoff napisał/a:
. Czy takie [...]Aerosmmith,Gunsi[...] są gówniane bo mają rzesze fanów kupujących ich płyty !?

Aerosmith moze mniej, ale jednak.. ale Gunsi???
jeden z bardziej plastikowych, komercyjnych do potegi zespółów jakie kiedykolwiek powstały.. o w morde... pierwszy boysband w rajstopkach z gitarami itd.. KICZ i nic wiecej, z tabunem ludzi komponujacych kawalki (taka prawda niestety), mowiacych jak maja zachowywac sie na scenie, jak mowic, jak w wywiadach sie wypowiadach itd.. porazka totalna porazka :P

Juz przepraszam, za off ale nie moglem wytrzymac :P

kijevo 

Wysłany: 2009-07-01, 17:27   

Już 12 fanów Michaela Jacksona popełniło samobójstwo. Prób samobójczych było jeszcze więcej.

Jak informuje portal internetowy Wirtualna Polska fani Michaela Jacksona przeżywają bardzo trudny okres. Wielu z nich nie radzi sobie pszychicznie ze stratą swojego idola. Szefowie fanclubu króla pop obawiają się, że zjawisko jeszcze bardziej się nasili w czasie pogrzebu Michaela. Przyjaciel artysty, Jassie Jackson wystosował do fanów list, w którym prosi o nie tracenie nadzieji i "nie odchodzenie ze świata jak głopcy" - podaje portal Wirtualne Polska.
Więcej na www.wp.pl
(źródło: wp.pl )

@Adm 

Rok studiów: II
Wysłany: 2009-07-04, 11:29   

http://www.youtube.com/wa...l&v=aPUrrzkWtyw

jmk 

Wysłany: 2009-07-06, 12:17   

Na jego pogrzeb sprzedają bilety... rotflkekeilol.
Pochowają go bez mózgu....fajna gra słów :D
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.

#ktosik 

Rok studiów: 4
Wysłany: 2009-07-06, 17:51   

Szczepan napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=aPUrrzkWtyw

:lol:
jmk napisał/a:
Na jego pogrzeb sprzedają bilety...

to się dopiero nazywa biznes, na jego śmierci pewno zarobiono więcej forsy, niż on sam zdążył podczas swojego całego życia ^^
żółtawy mocz i ten ślad wilczy

pio88tr 

Wysłany: 2009-07-06, 19:49   

Tak trochę z innej beczki...za jakieś 10min odbędzie się oficjalna prezentacja najdroższego piłkarza na świecie Cristiano Ronaldo który przeszedł z Manchesteru United do Realu Madryt za rekordową sumę 94 mln euro :) Na jego prezentacji która będzie miała miejsce na Santiago Bernabeu zgromadziło się ponad 70tys fanów Portugalczyka :)

Powiem tak...CR9 witamy w Madrycie :)

kijevo 

Wysłany: 2009-07-06, 20:07   

Powiem tak. Real Madryt wypacza sens piłki nożnej ale na szczęście to nie daje rezultatów vide Chelsea.

pio88tr 

Wysłany: 2009-07-06, 20:17   

Rzeczywiście wybór Realu jako najlepszego klubu XX wieku,31 mistrzostw Hiszpanii,9 Pucharów Europy (łącznie z LM) i wiele innych trofeów których wymienienie zajęłoby mi zbyt wiele czasu to naprawdę nic. :) Każdy klub ma własną filozofie- Real jest klubem światowym,znanym w każdym zakątku naszej planety.Grali w nim i grają najlepsi z najlepszych. Nie widzę tu żadnej logiki w Twojej wypowiedzi odnośnie rzekomego wypaczania sensu piłki..Może mi to wyjaśnisz?...Choć pewnie wiem o co Ci chodzi- zapewne o transfery jakich dokonywał w ostatnich latach ;D Real to klub który kupuje najwartościowszych piłkarzy zarówno pod względem sportowym jak i ekonomicznym.Kwoty wydane na transfer CR9 czy Kaki zwrócą się pod każdym względem. Madryt posiada jedną z najlepszych szkółek na świecie-tylko w tym sezonie jej wychowankowie strzelili na europejskich boiskach ponad 130 goli :)

Ale czekam na Twoje kontrargumenty :)

^JuVe 

Wysłany: 2009-07-06, 20:35   

pio88tr napisał/a:
CR9 witamy w Madrycie
Rinaldo chyba nie bedzie grał z 9 tylko 11 wiec CR11

"Oto widzę ojca swego,
Oto widzę matkę swoją,
Swoje siostry i braci.
Oto widzę długi szereg tych,
którzy byli przed nami.
Oto ich zew,
bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie "

pio88tr 

Wysłany: 2009-07-06, 21:11   

Hehe pisałem to przed prezentacją ;P
Więc żeby nie było...CR11 witamy w Madrycie! iHala Madrid!

zbynek 

Wysłany: 2009-07-07, 08:51   

Przeciez na prezentacji mial 9 na koszulce.

jmk 

Wysłany: 2009-07-07, 13:11   

Stare koszulki prawdziwego Ronaldo nadal aktualne :D

Piotr88 - Szkoda, że gdyby nie Franco, to tych sukcesów byłoby o połowę mniej...

A zapewne chodzi o to, że piłka nożna to marketing +dewaluacja pojęcia piłkarz - 9mln euro za sezon, bez przesady..., zero wychowanków, co z tego, że Real ma wychowanków bo jakiś klubach? A ilu gra w 1 składzie? Casillas i Raul :D
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.

Odpowiedz do tematu