Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-06-26, 17:38
The Hoff napisał/a:
Cytat:
A wie ktoś po kij on się wybielał ?:D
Mial schorzenie zwane Vilitigo. Przez to powstawały mu białe plamy i wyglądał jak monstrum.
Tego akurat się nie wyzbył.
_________________ "Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący,
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
Wysłany: 2009-06-26, 23:30
Mam wrażenie że swiat oszalał. Od USA po Papuę Nową Gwineę ludzie rozpaczają jakby Bog umarł.
Michaelowi nie udowodnili winy, ze molestowal dzieci!!! Chyba wiecie jaka potezna bronia sa media i, ze latwo jest zdyskredytowac czlowieka.
Milion operacji twarzy nie powinno przyslonic tego, ze jako muzyk, showman byl niepowtarzalny. Zadne Timberlake'i i inni nigdy nie byli i nie beda dla muzyki tym kim byl MJ. Byl, jest i bedzie ikona popkultury. Takie kawalki jak smooth criminal, bad,thriller staly sie legendarnymi utworami.
Umarl czlowiek zreszta jeden z wielu tego dnia. Tak jak anonimowym ludzia nalezy sie posmiertny szacunek tak rowniez Michaelowi Jacksonowi sie on nalezy. Jezeli jednak nie jestescie w stanie tego zrobic to oznacza, ze ostro w garze macie N.A.J.E.B.A.N.E.
Wysłany: 2009-06-26, 23:56
Michau napisał/a:
Tak jak anonimowym ludzia nalezy sie posmiertny szacunek tak rowniez Michaelowi Jacksonowi sie on nalezy. Jezeli jednak nie jestescie w stanie tego zrobic to oznacza, ze ostro w garze macie N.A.J.E.B.A.N.E.
Trochę za dużo telewizji się naoglądałeś i sam popadłeś w szaleństwo
Wysłany: 2009-06-27, 00:32
Komentarz do dupy tak jak wszystko to co piszesz w tym temacie
Na ch.u.j sie uczepiles zmarlego?
Twoje sady nad MJ bazuja na tym co przeczytales lub co uslyszales gdzies tam. Daj mi dowody, ze molestowal dzieci. Bo jak nie to skoncz to pierdzielenie bez sensu i zachowaj troche godnosci.
Wysłany: 2009-06-27, 07:32
Skoro nie był pedofilem to czemu zapłacił w innym procesie 20mil $ dla ugody z matką dziecka, które twierdziło, że M.J. je molestował?
Szacunek to nie coś co należy się każdemu z urzędu na szacunek trzeba sobie zasłużyć dlatego nie będę tu udawał zrozpaczonego bo dla mnie był on nikim.
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
Acik gadasz głupoty jak malo kto. Mj mial nietypowepodejscie do ludzi, co do pedofili jak juz ktos wspomnial sad go uniewinnil a poszedl na ugode zeby sie nie pierdolic i nei ciagac po sądach, matka tego dziecka wypatrzyła swietna okazje na zarobienie, w obecnych czasach tak łatwo oczernic czlowieka za pomoca miediow. A wielki zal mi was ze powtarzacie ze był pedofilem wiecac o MJ tyle co mowia inni. eh.... :/
Przykro mi tez ze jestes tak ograniczony muzycznie, ja osobiscie tez nie slucham popu ale taki hity jak Smooth Criminal, bille jean, they don't care about us, to klasyki, to on nadał trend swiatowej muzyce, teledyska i koncertowemu show, to on sprzedal najwieksza ilosc plyt,(watpie zeby ktokolwiek pobil ten rekord) to on załapal 12 gramy, ale dla was ludzi jest tylko "pedofilem" zal zal zal zal.
Wysłany: 2009-06-29, 18:27
Jakby był niewinny to nie dał by 20 mil $ za darmo.
Już media mówią o pielgrzymkach do jego grobu a na jego śmierci zarobiono już miliony.
MJ śmierdział kiczem jak cały show biznes USA i nie tylko. Dla mnie na zawsze będzie symbolem głupoty i degeneracji człowieka co na nim się zemściło.
Gdyby mi zgwalcili dziecko to chcialbym ze wsadzili go do wiezienia a nie kase.
Wybaczice ale jak osiagniecie taki status jak on bedziecie mogli sobie robic co chcecie a narazie nikt z was niczym jeszcze nie zabłysnal. :]
najbardziej denerwuje mnie wasza zawistnośc :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum