Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-12-10, 21:57
Rozpaczliwa próba zaistnienia. Jak samego JKM często popieram tak uważam, że niestety sama jego osoba (zresztą odpowiednio już w mediach skompromitowana) to za mało by coś się udało. Osłabi to i tak bardzo słaby UPR
_________________ "Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący,
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
Rok studiów: 2 i 1/2
Wysłany: 2009-12-10, 22:29
Z.P.M. to niedowartościowany, zakompleksiony zidiociały debil o mani wielkości, ponadto zakała idei i zwykły głąb. Ale to tylko moje zdanie, hm... a może nie tylko?
_________________ Lepsza Puszka Pandory niż puszka Paprykarza Szczecińskiego!
Z.P.M. to niedowartościowany, zakompleksiony zidiociały debil o mani wielkości, ponadto zakała idei i zwykły głąb. Ale to tylko moje zdanie, hm... a może nie tylko?
nie tylko
_________________ Ponieważ żyli prawem wilka
historia o nich głucho milczy
pozostał po nich w kopnym śniegu
żółtawy mocz i ten ślad wilczy
Wysłany: 2009-12-11, 14:04
ktosik napisał/a:
2yt4u napisał/a:
nie tylko
a ja do Zbycha nic nie mam co nie zmienia faktu, że jest zwykłym politykierem. To żałosne ale pomijając to nic do niego nie mam
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
Wysłany: 2010-03-29, 14:59
Jak go tu nie lubić ?
Rok studiów: II
Wysłany: 2010-03-29, 16:09
SDPL, nie ma co się dziwić - kobieta, a w dodatku - blondyna . Swoją drogą to jest straszne chamstwo, żeby występować przeciwko koleżance z jednej frakcji. Na jej miejscu bym mu nie dał .
Rok studiów: czwarty
Wysłany: 2010-03-30, 08:46
Przecież ten młodzik co ją jechał był z samoobrony a nie z jej młodzieżówki więc trudno się dziwić.
Ja myśle ,że urodziwe kobiety powinno się wspierać w polityce a nie się z nich śmiać Potem w tv same Ryszardy Kalisze występują.
_________________ "Men never commit evil so fully and joyfuly as when they do it for religious convictions."
Blaise Pascal
rozumiem, myślałem że są z młodzieżówki SLD obydwoje. Fakt to tłumaczy wiele.
Cóż kobiety kobietami a poziom merytoryczny poziomem merytorycznym
Będąc na politologi naprawdę dowiedziałem się dlaczego nie powinno być kobiet w polityce a przynajmniej tych po politologi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum