Nie oglądałeś Harrego Pottera? Tego imienia, tej nazwy się nie wypowiada. Teraz się mówi "na Wawelu leży sam wiesz kto", "Proszę piwo wiadomo jakie". Wszystko, byleby nie wypowiadać jest zastrzeżonej już nazwy.
"Jestem motorniczym 35 lat. Tego faceta co teraz wchodzi na lampę to bym po prostu zastrzelił [...] popieram tych co tam dzisiaj przyszli"
Mniej więcej coś takiego motorniczy z Woli powiedział
Rok studiów: 4
Wysłany: 2010-08-12, 13:48
wstyd mi za nasz naród... dlaczego? włączcie telwizje i popatrzcie na tych kretynów..
a wstyd na całą europe.. własnie wrocilem z zagranicy - nie mialem tam dostepu do tv, neta etc. o tej bandzie idiotów pod krzyżem dowiedziałem się od ludzi - holendrów, niemców, belgów.. podchodzili do nas i pytali o co chodzi z tym?
Po tym co dziś zobaczyłem stwierdzam, że tych "obrońców krzyża" powinni zostać zabrani do szpitala o zaostrzonym rygorze, a najbardziej ta babka w okularach. Oni sami nie wiedzą czego chcą. Zabrać im ten krzyż i ich spod tego krzyża!!!
Rok studiów: IV
Wysłany: 2010-08-12, 14:31
Dostały PiSiory Wawel-mało, chcieli Pałac na wyłączność (z krzyżem)- dostali- w zamian tą zakichaną tablice; nadal źle?
Więc k*&%$ czego jeszcze chcą? klik
Może jeszcze pomnik dla każdej z ofiar w Łazienkach?
Jeśli kogoś uraziłem to sorry, troszkę byłem odcięty od świata i natłok tak ...... wiadomości mnie wnerwił
Najlepsza była ta babka w okularach. Na pytanie dziennikarza "Jak ma wyglądać ten pomnik?" Odpowiedziała "To chyba naturalne. Nasz Pan Lech Kaczyński z żoną i 96 tablic"
Następnie dziennikarz się pyta "A gdzie ten pomnik miałby stać?". Odpowiedź "Proszę o trochę pokory. Proszę nie zadawać podchwytliwych pytań"
Oni się uważają za katolików? To już ja mam większy szacunek do księży. Teksty typu "przyszedł jakiś nieznany księżyna", albo że decyzja episkopatu wypowiedziana przez Nycza nie dla nich nie znaczy. Kościół powinien dać im "zakaz kościołowy" bo to nie katolicy, to chuligani są!!!
Rok studiów: 4
Wysłany: 2010-08-12, 16:09
W takich chwilach zaluje ze u nas nie ma kogos takiego jak Putin. Juz dawno wszystko byloby zalatwione a te oszolomy dawno spacyfikowani i rozgonieni. Wedlug mnie nalezaloby z nimi postepowac jak ze zwyklymi chuliganami stadionowymi. Gaz, paly w ruch i jazda z tym glupim towarzystwem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum