Zgadzam się, że alkohol jest duzo bardziej szkodliwy spolecznie anizeli marihuana. To samo fajki - wiecej biernych palaczy ma raka, niz aktywnych.
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-02-19, 23:42
Powiadam Wam ! Nigdy nie jarajcie w koszulce Pogoni Szczecin, w biały dzień, przed swoim liceum, na placu zabaw, w otoczeniu matek z dziećmi - spadnie Wam jeszcze na koszulkę, zrobi dziurę i po co Wam to...- autopsja
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Rok studiów: 4
Wysłany: 2009-02-19, 23:46
Pawulon a co to wnosi do rozmowy ?
Natomiast Zbynek myslisz ze teraz mimo ze marihuana jest nielegalna to ze tego zjawiska zwanego jaraniem nie ma ? Kazdy doslownie kazdy jest w stanie zalatwic marihuane jesli tylko chce. I uwierzcie mi ze jaraja zarowno dzieciak iw wieku 14 lat, jak i nasi rowiesnicy skonczywszy na 50-latkach.
Rok studiów: 5
Wysłany: 2009-02-19, 23:50
Lenin napisał/a:
Pawulon a co to wnosi do rozmowy ?
Ostrzeżenie. Że to zło i szatan, ale przynajmniej jest śmiesznie
A tak poważnie, to jarałem tylko kilka razy w życiu. Na palcu dwóch rąk mogę policzyć. Było śmiesznie, nic nikomu, ani sobie nie zrobiłem, pożartowałem trochę i faza zeszła. Nie ciągnie mnie do tego, ale może jeszcze kiedyś sprobuję. I to chyba najzdrowsze nastawienie - nie robić z tego wielkiego halo, nie bać się, nie przeżywać, ale kontrolować ilość razy, kiedy po to się sięga.
_________________ "We Włoszech przez trzydzieści lat rządów Borgiów mieli wojnę, terror, mord i rozlew krwi. Zrodzili Michała Anioła, Leonarda da Vinci i renesans. W Szwajcarii mieli braterską miłość, pięćset lat demokracji i pokoju i co zrodzili? Zegar z kukułką."
Rok studiów: IV
Wysłany: 2009-02-20, 12:32
Wasze argumenty to totalne dno. Trzeba się chociaż raz ruchać z facetem by móc protestować przeciw pedalstwu? Taka wasza logika.
Powtórzę ludzie silni nie potrzebują takich "dopalaczy", a jak ktoś jest leszczem to niestety nic innego mu nie zostaje.
_________________ "Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący,
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
Rok studiów: pierwszy
Wysłany: 2009-02-20, 13:54
kijevo napisał/a:
Wasze argumenty to totalne dno. Trzeba się chociaż raz ruchać z facetem by móc protestować przeciw pedalstwu? Taka wasza logika.
Powtórzę ludzie silni nie potrzebują takich "dopalaczy", a jak ktoś jest leszczem to niestety nic innego mu nie zostaje.
Wysłany: 2009-02-20, 14:13
My chociaz mamy argumenty, a Ty nie masz nic. I powtarzam po raz kolejny. Rozmowa jest o uzywkach a nie o pedalach. Jakies zle wspomnienia czy inny zlo dotyk ze tak to Wam siedzi w glowach ?
Zakazmy tez seksu !! A co jak sie bawic to sie bawic. Przeciez przy porodzie kobieta moze rowniez ucierpiec !! A i dziecko moze byc chore wiec lepiej zakazmy seksu zeby niewinna mala istotka nie cierpiala w pozniejszym zyciu. Zgadzasz sie Arek z tym nie ?
Rok studiów: pierwszy
Wysłany: 2009-02-20, 14:28
Lenin napisał/a:
Zakazmy tez seksu !! A co jak sie bawic to sie bawic. Przeciez przy porodzie kobieta moze rowniez ucierpiec !! A i dziecko moze byc chore wiec lepiej zakazmy seksu zeby niewinna mala istotka nie cierpiala w pozniejszym zyciu. Zgadzasz sie Arek z tym nie ?
Rzeczy oczywistych i naturalnych - np. sexu nie można zakazywać (nie mówimy tu o patologiach typu prostytucja). Patologie typu palenie marihuany i zażywanie narkotyków powinny być zakazane z całą stanowczością, bo to najnormalniej w świecie jest złe i nienaturalne- nawet zwierzęta wiedzą że jak coś jest trujące to tego nie wezmą do pyska. To jest oczywista oczywistość
Wysłany: 2009-02-20, 15:02
Ale czy Wy to rozumiecie ze marihuana jest mniej szkodliwa od alkoholu ??!! Wiec wyjasnijcie mi ten precedens ze alkohol czy papierosy ktore bardziej szkoda sa legalne a marihuana nie ? Prosze wyjasnijcie mi to. Slucham.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum