Rok studiów: IV
Wysłany: 2011-02-07, 21:48 1 marca Dzień Żołnierzy Wyklętych !
Nareszcie doczekaliśmy się święta celowo zapomnianych przez historie, których pamięć była bezczeszczona.
Na początku marca w Pubie Tiger Instytut Pamięci Narodowej, Narodowe Odrodzenie Polski, Stowarzyszenie Krzewienia Tradycji i Kultury Niklot, Związek Żołnierzy Narodowych Sił Zbrojnych oraz Kontra 2000 organizują konferencje poświęconą antykomunistycznemu podziemiu zbrojnemu w latach powojennych, które istniało aż do lat 60-tych.
Dokładne informacje i szczegóły już wkrótce.
_________________ "Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący,
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
Wysłany: 2011-02-08, 16:29
Zefiryn napisał/a:
Projekt ustawy o ustanowieniu tego Święta złożył jeszcze w ubiegłym roku ś. p. Prezydent Lech Kaczyński.
Człowiek, który mówił, że bardzo negatywnie ocenia endecje !!! (Żeby nie popaść w zachwyt nad nim w tej kwestii).
nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" - Józef Stalin
Wysłany: 2011-02-22, 21:35
Oczywiście organizatorem jest również Stowarzyszenie Kibiców Pogoni Szczecin "Portowcy".
PS: Na początku marca szykuje się nam parada równości w Szczecinie. Do zobaczenia po właściwej stronie
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Wysłany: 2011-02-23, 14:15
Jak było?
Ja niestety nie mogłem wyjść, bo dzień po meczu marznięcie po raz drugi nie wchodziło jednak w grę...
_________________ To nie matka ale wzięła mnie w opiekę
Pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem
To nie kochanka, ale co noc sypiam z nią,
Nie ma dla mnie innych miejsc i innej po za nią,
Nie pytaj znasz ja, budzisz się z nią co rano.
Wysłany: 2011-03-05, 19:35
jmk napisał/a:
Ja niestety nie mogłem wyjść, bo dzień po meczu marznięcie po raz drugi nie wchodziło jednak w grę...
Niektórzy marzli dzisiaj po raz drugi I po raz drugi było warto
W skrócie: wąsów więcej niż kolorowych, z Naszej strony dobra ekipa, celnośc jajami wysoka, jedna osoba spisana ( to już jajek nie można przy sobie nosić!?). Dużo nie podziałali sobie przyjaciele Arłukowicza
Wysłany: 2011-03-05, 21:00
Celność bdb :D
najlepsze było jak pewna pani z SLD podeszła do policjantów stojących przy wozie transmisyjnym TVP i próbowała ich zmusić do reakcji na lecące jajka, a oni zrobili dwa kroki i się zatrzymali, czekając jak ona odejdzie :D:D
gratuluje nowej gwieździe TVN-u -----> kijevo
_________________ Nasz cały świat, od wielu lat, kręci się wokół Ciebie właśnie tak, jak nasza krew dokoła serc, uderza w kibicowską pierś
Wysłany: 2011-03-05, 21:04
uszaj89 napisał/a:
gratuluje nowej gwieździe TVN-u -----> kijevo
piękny występ
ale najważniejsze że mądre słowa, przynajmniej nikt nie dał im argumentu do nazywania na Barbarzyńcami czy jak tam jeszcze choć pewnie i tak swoje dopowiedzą...
Wysłany: 2011-03-05, 21:11
Redaktorka z WSI zadała bardzo ciekawe pytania... czy rzucałem jajkami i czemu nie jestem łysy :P
Bo mi kurwa włosy rosną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum